program sretne hrvatske na facebooku / Orešković: 'Ovih dana čulo se da Vlada nema program te su mi prigovarali jer izlaganje nisam uvezao u papire'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Tihomir Orešković na Facebooku se zahvalio građanima RH na potpori. Naglasio je da će raditi ono što misli da je najbolje za gospodarski oporavak i socijalno pravednije društvo

25.1.2016.
14:45
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Tihomir Orešković, novi predsjednik Vlade Republike Hrvatske, na Facebooku se oglasio građanima.

"Ovih dana se čulo da Vlada nema program. Prigovarali su mi zato što moje izlaganje u Saboru nije uvezano u debeli niz papira. Živimo u suvremenom digitalnom svijetu i želio sam to pokazati i svojim predstavljanjem programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš cilj je dići i održavati rast BDP na razini od najmanje 3 posto, smanjiti nezaposlenost na stopu koja neće biti veća od 14 %, zaustaviti galopirajuće vanjsko zaduživanje države i uravnotežiti dohodovnu i rashodovnu stranu proračuna bez uvođenja novih interventnih poreza. Sve naše mjere koje ćemo donositi bit će sistemske i dugoročne. Poslovna klima u Hrvatskoj mora postati stabilna", napisao je Orešković.

Prije te objave zahvalio se građanima RH na potpori. Naglasio je da će raditi ono što misli da je najbolje za gospodarski oporavak i socijalno pravednije društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujem se građanima Republike Hrvatske na potpori koju su mi iskazali u prvom istraživanju provedenom nakon što je Sabor imenovao novu Vladu kojoj sam na čelu.
Ovako visok postotak podrške građana obvezuje me da opravdam povjerenje koje mi je ukazano. Kao i do sad, u dogovoru sa svojim potpredsjednicima i ostalim kolegama ministrima, radit ću ono što mislim da je najbolje za gospodarski oporavak i financijsku stabilnost države, te za socijalno pravednije društvo", piše u njegovoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo