ništa od ostavke / Orešković: 'Ovo je bitka za Hrvatsku, a Karamarko je golem uteg za Vladu i HDZ'

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković ponovio je kako je Tomislav Karamarko uteg za Vladu te vjeruje kako će HDZ donijeti ispravnu odluku

7.6.2016.
13:49
VOYO logo

Premijer Tihomir Orešković istaknuo je kako je ovo bitka za Hrvatsku te da se on namjerava boriti.

"Ovo je bitka za Hrvatsku. Čuo sam gospodina Karamarka. Moja poruka je jasna - dobio sam povjerenje u Saboru. Ne bojim se tražiti povjerenje u Saboru opet", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno očekivanjima, predsjednik Vlade nije dao ostavku. Štoviše, pozvao je stranku koja ga je dovela na čelo države da se riješe 'utega'. 

"Tomislav Karamarko je veliki uteg za Vladu. Ali ne samo i za Vladu, nego i za HDZ. Vjerujem da će HDZ donijeti pravilnu odluku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je napustio Banske dvore, premijer Orešković se našao sa čelnikom Mosta Božom Petrovim. I to u Oreškovićevom stanu! U njemu se zadržao sat vremena i izašao je iz njega vidno raspoložen. Nije davao izjave za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u utorak je na konferenciji za novinare najavio da HDZ pokreće postupak opoziva premijera Tihomira Oreškovića jer je vlada disfunkcionalna.

"HDZ danas pokreće postupak opoziva premijera Tihomira Oreškovića. Dosta je razloga za to. Mi kao najveća parlamentarsna stranka smatramo da naš program treba biti implementran u sve što radimo. Treba prestati ono što je sadA na sceni, a to su prepucavanja i poludonosi. Hrvatska nema vremena ni strpljenja za ovo. Moramo bit jedinstveni. Problem je u disfunkcionalnosti nosećih struktura Vlade u parlementu, nas i Mosta, i premijera", kazao je šef HDZ-a Tomislav Karamarko na konferenciji za medije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo s ovim šokom izazvati nešto pozitivno, da se trgnu i da shvate kako su interesi naše države važniji od osobnih interesa. HDZ poziva sve subjekte u ovoj političkoj igri da se uozbilje jer neće biti dobro. Neko vrijeme je izgubljeno, ali vremena za jednu čvrstu i presloženu Vladu. To je zaključak našeg Predsjedništva", dodao je. 

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo