vjeruje u opstanak vlade / Orešković: 'Vjerujem da će Domoljubna koalicija i Most prevladati ove nedaće'

Nakon što je Karamarko objavio da podnosi ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, javnosti će se obratiti premijer Orešković

15.6.2016.
17:08
VOYO logo

Predsjednik hrvatske Vlade Tihomir Orešković obratit će se javnosti u 17.30 sati u Banskim dvorima, priopćeno je iz vladine Službe za odnose s javnošću.

"Pozivam sve dionike u ovom procesu da pokažu odgovornost i strpljenje. Vjerujem da će Domoljubna koalicija i Most prevladati sve ovo i da će ova Vlada nastaviti s promjenama", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova Vlada ima mnogo toga za ponuditi", dodao je.

Premijer nije odgovarao na pitanja medija te je najavio kako će sutra govoriti u Saboru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u srijedu je objavio da je dao ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade, te još jednom pozvao potpredsjednika Vlade Božu Petrova i premijera Tihomira Oreškovića da i oni daju ostavke.

Karamarko je na konferenciji za novinare u središnjici HDZ-a potvrdio da će se u četvrtak u Hrvatskom saboru odlučivati o Oreškovićem opozivu, nakon čega će se, kazao je, ići u preslagivanje Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanje krize vlasti zadnjih mjesec dana nazvao je "negledljivim folklorom".

Nakon konferencije Tomislava Karamarka, javnosti se obratio šef Mosta Božo Petrov koji je rekao da za Most postoje samo dvije opcije za nastavak rada ove Vlade, povlačenje opoziva premijera Tihomira Oreškovića ili novi izbori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo