u potpunoj tajnosti / Organizatorica luksuznih ljetovanja otkrila: 'Uoči SP-a u Dubrovniku je odmarala jedna reprezentacija'

Ekipa je došla četiri dana prije prvenstva da se odmori i opusti

22.4.2019.
20:50
VOYO logo

Iris Domazet Malobabić, organizatorica luksuznih ljetovanja u razgovoru za RTL Danas otkrila je kako vrlo često slavni gosti koji dolaze u Hrvatsku vole biti izvan fokusa medija i javnosti, no istovremeno svoje doživljaje nerijetko dijele na društvenim mrežama na kojima ih prate milijuni ljudi.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo na takvim situacijama zahvalni jer dobijemo savršenu reklamu. Mi kao agenti nemamo pravo od njih to zahtijevati niti za to koristiti informacije koje imamo o njima, ali smo im zahvalni, to je najbolja promocija koju možemo dobiti".

Domazet Malobabić kaže da je njihov posao vrlo zahtjevan, a jedan od glavnih zadataka je sakriti gosta od očiju javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo razne klijente. Mi smo sretni što novinari ne otkriju gdje se oni nalaze. To je 24 sata akcija, non stop smo u kombinacijama da se njihov trag sakrije."

Ističe kako svako ljeto medijima brojne poznate osobe promaknu, a među njima su sportaši i političari koji dolaze u Hrvatsku na odmor i koji žele ostati nezamijećeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To znači smo smo uspjeli odraditi svoj posao."

Otkrila je da je u Hrvatskoj lani prije Svjetskog prvenstva u Dubrovniku bila jedna reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne zna koja je to reprezentacija i to je naš uspjeh. Ekipa je došla četiri dana prije prvenstva da se odmori i opusti. Naš zadatak je bio da maksminalno sačuvamo njihovu privatnost i tako će ostati i ubuduće."

Kada je riječ o prohtjevima poznatih i slavnih, ima svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni žele nivo život koji imaju i kod kuće, zahtjevi su razni. Za jednu odbojkašku federaciju smo trebali preko noći zamijeniti cijeli pijesak jer im se nije svidio pijesak na gradskom terenu. Morali smo ga dovesti iz Zagreba, raskopati cijeli teren, zaliti i utabati ujutro do početka treninga."

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo