AKCIJA POLICIJE I USKOKA / Organizirano varanje građana: među osumnjičenima i suprug bivše misice

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Osumnjičeni su građanima nudili mogućnost povoljne kupnju stanova i zemljišta na području Zagreba te su oštetili građane za najmanje 1,956.000 kuna

21.4.2017.
8:38
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U koordiniranoj akciji policije i USKOK-a, usmjerenoj razbijanju skupine osumnjičene za organizirano varanje građana, kojima su nudili povoljnu kupnju gradskih stanova i tako od njih izvukli gotovo dva milijuna kuna, našao se i Ivica Đolo, 38-godišnji suprug nekadašnje Miss universe Ivane Delač, piše Jutarnji list.

Osumnjičeni su građanima nudili mogućnost povoljne kupnje stanova i zemljišta na području Zagreba, a riječ je bilo o nekretninama preminulih osoba, koje nisu imale nasljednike te su u tom slučaju te nekretnine prelazile u vlasništvo Grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đolo je u srijedu ponovno uhićen, piše Jutarnji list, a protiv njega se vodi više kaznenih postupaka uglavnom za kaznena djela prijevare. Prema podacima policije i USKOK-a, prvoosumnjičeni Đolo povezao je u zajedničko djelovanje Hrvoja F., Roberta P., Gabrijela V. i niz drugih za sada nepoznatih osoba.

Od rujna prošle godine oni su oštetili građane za najmanje 1,956.000 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo