VASIĆ IZAŠLA IZ KLUBA / Osipanje SDP-a u Zagrebu se nastavlja: 'Ja od politike ne živim. Još sam dobila 'po materi'...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vasić je na svom Facebooku objavila kako s danom 19.09. prestaje biti članica Kluba zastupnika SDP-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba

17.9.2022.
15:20
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dina Vasić napustila je klub SDP-a u Skupštini u Zagrebu, čime je ta stranka pala na samo četiri zastupnika. Nastavak je to turbulencija i potresa na Ibleru koji je počeo raskidanjem koalicije s Možemo i izbacivanjem Viktora Gotovca, pokretača raskida i bivšeg predsjednika gradskog ogranka, iz stranke.

Vasić je na svom Facebooku objavila kako s danom 19.09. prestaje biti članica Kluba zastupnika SDP-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba. U objavi navodi kako se na taj korak odlučila zbog problema i podjela u klubu te s partnerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim da moj rad u Skupštini bude predmetom međustranačkih prepucavanja. Sve dobre politike i dalje ću podržavati, a prijedloge s kojima se ne slažem svakako ću dobro analizirati i, kao i do sada, glasati prema vlastitim uvjerenjima", napisala je Vasić.

"Ja od politike ne živim, politika živi od mene - mojih poreza, prireza. Trenutna zagrebačka politika prepuna je prepucavanja, loših rezultata, živi samo da bi živjela i to u dobroj većini slučajeva. Tražila sam Riznicu, tražila sam Katalog imovine, tražili smo Platformu Zviždač. Sve je prihvaćeno - ništa konkretno realizirano. Tražili smo da zastupnici u Skupštini ne mogu biti u radnim tijelima Gradonačelnika i onda kasnije sami glasati za to u Skupštini. To nije prošlo na glasanju i još sam dobila 'po materi'", napisala je Vasić na svom Facebooku referirajući se i na prostački napad potpredsjednika Skupštine i ideologa Možemo Teodora Celakoskog koji ju je ovog ljeta poslao u tri pi… materine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbor za financije mi se prekidao jer se pojedincima nije svidjelo što govorim i način na koji iznosim činjenice. Mišljenje ti se ne uvažava, stav ne bi trebao imat. Ima li ijedan opravdan razlog da ostanem u klubu koji formira većinu u Skupštini? Ajmo objektivno. Kliko moja, ja nisam tako odgojena nit sam dogurala u svojoj profesiji do sadašnje razine zbog demagogije i poznanstava. Ja sam žena koja je navikla na udarce, ali nisam navikla šutjeti. Shodno tome, ne mogu biti 'žetončić'. Ponekad sam naivna, ponekad bezobrazna, uglavnom pristojna, ali uvijek svoja", napisala je Vasić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo