BORBA ZA ZAGREB / Ostojić Bandića poziva u ring, a on u svom stilu okreće leđa

Drugi krug bitke u lokalnim izborima na pola je puta. No, čini se bez očekivanog i obećanog sučeljavanja u Zagrebu.

25.5.2013.
18:47
VOYO logo

Subota ujutro, a na Cvjetnom trgu dobrotvorna akcija. Idealna je to prilika za skupljanje novih glasova, ali i pozivanje političkih protivnika na red.

"Očekujem da Bandić izvrši obećavanje koje je dao vama medijima, obećanje da će se pojaviti na sučeljavanju. Gospodine Bandiću, gdje ste? Gdje je gospodin Bandić, da nije možda tu? Jel vi znate gdje je gospodin Bandić? Ne, nema ga, nema ga", rekao je RajkoOstojić.

Sat vremena poslije ipak je stigao, i to u svom stilu. Za svačiji je problem bio pun razumijevanja, no sučeljavanje mu očito nije ni na kraj pameti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bandić se nema s kim sučeljavati. Bandić se sučeljava samo s problemima svojih sugrađana zadnjih 13 godina. Djela govore više od riječi. Sad jeste li vi zadovoljni ili niste, to je vaš problem. Ali vas moram razočarati", rekao je aktualni zagrebački gradonačelnik.

Razočaran je Bandić bio i pitanjem hoće li na vrijeme predati financijsko izvješće za drugi krug izbora. "Ma zašto me potcjenjujete, pa imam ja ljude koji se o tome brinu!", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao je ipak da će potrošiti jedva 100.000 kuna te pritom odmah upro u drugu stranu.
"Pitajte moje suparnike, pitajte GONG i njih, tri puta su potrošili više od dopuštenog, ali o tome nećete ni riječi vi javiti", rekao je Bandić.

Ostojić odgovara: potrošili smo dva milijuna kuna te odmah - uzvraća udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate i sami da postoje repovi iz Bandićeve kampanje iz 2010. za predsjedničke izbore, po GONG-u riječ je skoro od sedam milijuna kuna."

Sve je ovo dio uobičajenih prepucavanja, no zanimljivo je da bi jedan stanovnik Zagreba sučeljavanje, čini se, ipak volio vidjeti. Iako, Tomislav Karamarko za Milana Bandića očito ima dosta razumijevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to je obično prihvatljiva forma komunikacije, rješavanja problema, sučeljavanja stavova itd. Međutim ima kandidata kojima to ne leži, koji to ne žele, doista se to treba prepustiti njima na volju", rekao je Tomislav Karamarko.

Ako sučeljavanja i ne bude, Karamarko kaže kako u HDZ-u već razgovaraju o koaliciji s Bandićem u Zagrebu. A nakon toga SDP će mu i dalje moći gledati samo u leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo