predviđanja tehničkog ministra / Ostojić o nadolazećim vremenima: 'Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Nemate što s bilo kim razgovarati ukoliko centralni komitet ćuprije to ne odobri. To je nova demokracija...I zato je važno dok vas iz žbunja (grmova) čekaju, uvijek se osvrnite', napisao je Ostojić na Facebooku

18.1.2016.
8:11
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon afere koja je nastala nakon što je glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja uzburkao političku javnost izjavom da je policija po naređenju ministra Ranka Ostojića pratila i prisluškivala čelnika Mosta Božu Petrova, tehnički ministar unutarnjih poslova se na Facebooku osvrnuo na budućnost Hrvatske. 

Ostojić je u statusu iznio svoja predviđanja onoga što čeka hrvatske građane kada Most i HDZ preuzmu njegovo ministarstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazi vrijeme u kojem pazite imate li zavjese, najbolje da spuštate rolete... Nemate što s bilo kim razgovarati ukoliko centralni komitet ćuprije to ne odobri...to je nova demokracija...i zato je važno dok vas iz žbunja (grmova) čekaju...Uvijek se osvrnite. Odmah zatražite dozvolu za obraćanje...bez nje ni slučajno ne započinjite razgovor... Jedva čekam da novi ministar Niko Zbunjoja i njegov zamjenik Vaso Prepisnik to pretoče u zakon o dozvoli razgovora... Bit ćemo prva zemlja u kojoj postoji odjel za dozvolu komunikacije", napisao je Ostojić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike