Tovarnik rasterećen / Ostojić preuzeo kontrolu, hvale ga volonteri na terenu, a on se obratio izbjeglicama: 'My name is Ranko'

Sve nove izbjeglice ubuduće će dolaziti u kamp u Opatovcu. Nakon registracije, mogu ostati dva dana dok ih ne prevezu dalje u Mađarsku. Trenutno u Šidu oko 400 izbjeglica čeka prijevoz za Tovarnik, gdje ih već čekaju autobusi za Opatovac

21.9.2015.
10:04
VOYO logo

Kod Opatovca na brzinu je podignut kamp za privremeni smještaj 4.000 osoba kako bi se smanjio pritisak na Tovarnik

Jučer predvečer su izbjeglice iz Tovarnika autobusima prebačene tamo, tako da su od sinoć željeznički kolodvor i okolni prostori u Tovarniku potpuno prazni. U ovom trenutku autobusi iz prihvatnog kampa u Opatovcu izbjeglice prevoze na željeznički kolodvor u Tovarniku odakle će krenuti za Botovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve nove izbjeglice ubuduće će dolaziti u kamp u Opatovcu. Nakon registracije, mogu ostati dva dana dok ih ne prevezu dalje u Mađarsku. Trenutno u Šidu oko 400 izbjeglica čeka prijevoz za Tovarnik, gdje ih već čekaju autobusi za Opatovac.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić sinoć je dočekao prve autobuse s izbjeglicama te ušao u svaki od njih i obratio se novopridošlim ljudima. Predstavio se te im pojasnio gdje su došli i koliko će se zadržati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostojić je svojim pristupom oduševio volontere te izazvao pozitivne reakcije na društvenim mrežama.

Kako je kamp zatvoren za javnost i medije otkako su stigle izbjeglice, naše kamere su prije stavljanja kampa u funkciju zavirile unutra. Pogledajte u videu kako izgleda Milanovićev i Ostojićev plan B!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo