ZAHVALA, ISPRIKA, ZAMOLBA / Ostojić: S Bandićem će nam trebati jako puno sreće!

Izborni gubitnik Rajko Ostojić (SDP) obratio se medijima nakon što je doznao prve neslužbene rezultate lokalnih izbora.

2.6.2013.
20:34
VOYO logo

Prema neslužbenim rezultatima koji su napravljeni na malom uzorku, Milan Bandić je u drugom krugu izbora za gradonačelnika Zagreba dobio 60,65 posto glasova, a Rajko Ostojić 37,2 posto glasova.

Izborni gubitnik RajkoOstojić (SDP) obratio se medijima nakon što je doznao prve neslužbene rezultate lokalnih izbora.

"Kao što vidite, Zagreb je odlučio da sve ostaje po starom, da ništa ne treba mijenjati. Aktualnom i budućem gradonačelniku Milanu Bandiću želim dobar rad, zbog svih nas, građanki i građana grada Zagreba, zbog naše djece. I zbog mene i mojih zamjenika jer će nam trebati jako puno sreće, budite uvjereni u to, izjavio je Ostojić.

"I na kraju, standardno "ZIZ". Zahvale svima vama koji su izašli na izbore, onima koji su glasali za mene, mome timu, medijima i svim kandidatkinjama i kandidatima  koji su izašli na sučeljavanje", dodao je Ostojić te se ispričao onima koje je možda "izričajem, odgovorom, nedaj bože uvrijedio".

"Moja kampanja je bila čista i ja bih je ponovio opet na isti način", kazao je.

"Zamolba - gospodo izađite na izbore jer ako ne izađete, odlučuje netko drugi! Zamolba i svim ostalim kandidatkinjama i kandidatima - izađite na sučeljavanje, pa nije to tako strašna stvar!", za kraj je poručio Ostojić.

Bernardić: Naravno da ne možemo biti zadovoljni rezultatom!

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Ne možemo biti zadovoljni rezultatom, mnoge stvari su na to utjecale... Građani u Hrvatskoj žive loše, htjeli neki priznati ili ne, nezaposlenost je jedna od najvećih... Uvijek se treba zapitati kako živi mali čovjek u RH i u gradu Zagrebu", kazao je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine DavorBernardić (SDP).

Bernardić je vješto izbjegao odgovor na pitanje očekuje li kakve političke konsekvence nakon ovog izbornog poraza. Počeo se zahvaljivati svim članovima i članicama SDP-a koji su "ostavili dušu na terenu"...

"Ja im zahvaljujem što smo najjača lista za gradsku skupštinu na izborima za gradsku skupštinu, bez obzira na broj osvojenih mandata. SDP je u Zagrebu pokazao, unatoč brojnim problemima, da smo i dalje najjača straka u Zagreb ui borit ćemo se i dalje za jači Zagreb", služben je, kao i uvijek bio Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo