nakon pronalaska / Otkrivaju se detalji potrage za 13-godišnjom Barbarom, ali glavno pitanje još uvijek nema odgovora

Image

Barbarina majka Branka je tražeći svoju kćer ugledala nepoznati bijeli kombi u kojem je bilo više osoba. Taj kombi je naglo krenuo, pod punim gasom

17.8.2017.
11:03
VOYO logo

Potraga za nestalom 13-godišnjom Barbarom Vidović iz Triblja koja se iz obiteljske kuće tajno udaljila u noći od petka na subotu, nakon čega joj se zajedno s 16-godišnjim Robertom iz stotinjak kilometarta udaljenih Oštarija potpuno izgubio svaki trag, jučer je urodila plodom. Nestala djevojčica pronađena je na području Policijske uprave karlovačke, piše Novi list.

No, iz policije nije priopćeno više detalja o tome gdje je pronađena, s kime i u kakvim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su na lokaciju za koju im je signalizirano da je viđena djevojčica koja odgovara opisu upućeni policijski djelatnici te je bilo samo pitanje minuta kada će Barbara biti pronađena. 

Od samog početka zabrinuti roditelji sumnjali su da je njihova kći namamljena da u noći prije pet dana izađe iz kuće. Smatraju da ju je namamio 16-godišnji Robert kojeg je upoznala putem Facebooka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dogodilo te noći nakon što je djevojčica izašla ispred kuće i susrela se s mladićem kojeg je poznavala samo u virtualnom svijetu, za sada ostaje nepoznanicom. 

Barbarina majka Branka to jutro je, tražeći svoju kćer, ugledala nepoznati bijeli kombi u kojem je bilo više osoba. Kombi je naglo krenuo, pod punim gasom. Iako ga je uplašena i zabrinuta majka vidjela, zbog prevelikog stresa više se nije mogla sjetiti u kojem je smjeru nestao. Prijavili su to isto jutro što se dogodilo njihovoj kćeri, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se s njome događalo za roditelje predugih pet dana za sada se može samo pretpostavljati. S djevojčicom tek treba razgovarati policija kako bi se razotkrila pozadina slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo