ANDRIJAŠEVCI / Otkriveno što je uzrokovalo požar na Agrokorovoj farmi: Stradalo je tisuće svinja

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

"Čim su primijetili požar, naši djelatnici pristupili su njegovom gašenju"

29.6.2018.
22:19
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

U požaru na Svinjogojskoj farmi PIK-aVinkovci u Andrijaševcima koji je potpuno ugašen rano jutros, izgorjela su tri od ukupno četiri objekta farme i u njima je stradao dio životinja, a zaposleni su na vrijeme napustili farmu, doznaje se u PIK-u. 

PROČITAJTE VIŠE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> VIDEO Stravični požar progutao Agrokorovu farmu svinja: Radnici u strahu za posao

Šteta na Svinjogojskoj farmi PIK-a Vinkovci u Andrijaševcima na kojoj je jučer navečer buknuo požar je zasigurno velika, a kolika će točno biti znat će se nakon obavljenog očevida, izjavio je novinarima direktor PIK-a Vinkovci Vladimir Džaja, dodajući kako su od ukupno četiri, izgorjela tri objekta farme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o tragičnom događaju u kojem je nažalost stradao i dio životinja koje su se nalazile u objektima. Čim su primijetili požar, naši djelatnici pristupili su njegovom gašenju", kazao je Džaja dodajući kako će svi djelatnici s farme u Andrijaševcima biti zbrinuti na drugim farmama dok se ne obnovi proizvodnja u Andrijaševcima.

Policija je u poslijepodnevnim satima otkrila kako je došlo do velikog požara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obavljenim očevidom na svinjogojskoj farmi u Andrijaševcima u ulici Matije Gupca, gdje je jučer, 28. lipnja, oko 18 sati izbio je požar, utvrđeno je da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama rasvjete.Naime, u hali broj 2 došlo je do kvara na električnim instalacijama rasvjete, gdje je požar započeo, a nakon čega se proširio na hale lijevo i desno, od hale br. 2.Od posljedica dima, ugušilo se oko 10 tisuća komada svinja, dok je oko 320 svinja spašeno", priopćili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo