Bez kaznene prijave / Otkriveno tko je u Vodicama pregazio cvijeće zbog 'petokrake': 'Žao mi je što sam reagirao nepromišljeno'

Image
Foto: infovodice.com
Image
Foto: infovodice.com

Počinitelj se ispričao direktoru tvrtke Leć, zahvalivši njima i Gradu Vodice što nisu podnijeli kaznenu prijavu

30.4.2018.
17:32
infovodice.com
VOYO logo

Prije nekoliko dana u Vodicama je nepoznata osoba tijekom noći kamionom pregazila cvjetni nasad jer joj je cvijet "nalikovao" na zvijezdu petokraku. Kako doznaje portal Infovodice, cvijeće je pregazio Radoslav Juričev Sudac, dragovoljac Domovinskog rata i tenkist 113. šibenske brigade.

"Žao mi je što sam reagirao nepromišljeno, više emotivno nego razumno i svojim kamionom prešao preko nasada cvijeća ispred stare općine i time sam osim materijalne štete narušio ugled Gradu Vodicama i tvrtki Leć", izjavio je Juričev Sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno se ispričao direktoru Leća Stanka Birina, zahvalivši spomenutoj tvrtki i Gradu što nisu podnijeli kaznenu prijavu protiv njega, javlja Infovodice.

Podsjetimo, cvetni nasad prikazuje logo Turističke zajednice Vodice, a dragovoljca Domovinskog rata podsjetio je na petokratku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Optička varka za Hrvate: neki na ovoj fotki iz Vodica vide cvijet, drugi 'petokraku'

"Nije dostojno i primjereno da u mom mjestu od cvijeća bude zvijezda petokraka i to samo 50 metara od spomenika hrvatskim braniteljima. Molio bi da se ovo sanira, vrati na stanje onakvu kakvo je prije bilo, ako oni ne mogu onda ću ja o svom trošku sanirati", tada je kazao Juričev Sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo