zbog radova na cesti / Otvorila se ogromna rupa nasred A4: zaustavljen sav promet u oba smjera

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

HAC objašnjava da je do nastale situacije došlo tijekom izvođenja radova prolaska odvodnje otpadnih voda ispod trupa autoceste

29.9.2015.
22:37
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Radovi na autocesti A4 Zagreb-Goričan, između čvorova Varaždin i Ludbreg, izazvali su otvaranje rupe u središnjem pojasu autoceste u smjeru Zagreba i u zaustavnoj traci u smjeru Goričana te slijeganje nasipa na bankini u smjeru Goričana, priopćile su u utorak navečer Hrvatske autoceste (HAC).

Zbog tog izvanrednog događaja obustavljen je promet na dionici autoceste A4 Zagreb - Goričan između čvorova Varaždin i Ludbreg, izvijestio je HAC, a na svojim internetskim stranicama objavio je Hrvatski autoklub (HAK).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po izvještaju HAK-a i HAC-a, radi sigurnosti prometa na autocesti, dionica autoceste čvor Varaždin - čvor Ludbreg prema Goričanu zatvorena je u 19,40 sati, a dionica autoceste čvor Ludbreg - čvor Varaždin u smjeru Zagreba u 20,30 sati.

Kako dodaje HAK, poslije 20,30 sati dionica autoceste između čvorova Varaždin i Ludbreg bit će zatvorena za sav promet u oba smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAC pak objašnjava da je do nastale situacije došlo tijekom izvođenja radova prolaska odvodnje otpadnih voda ispod trupa autoceste.

Kako dodaju u HAC-u, investitor spomenutih radova je općina Jalžabet, za potrebe poduzetničke gospodarske zone, a izvođač radova je Vodogradnja Varaždin d.d.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su izvijestili HAC i HAK, promet će biti preusmjeren na alternativne pravce, odnosno na državne ceste između Varaždina i Ludbrega, u oba smjera (DC528 prema DC3 do DC2 prema DC530).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo