Novost iz kampanje / Kolinda TV: Mnogi poznati već su stali pred kameru i dali potporu Grabar-Kitarović

Image
Foto: HDZ
Image
Foto: HDZ

Uglednici iz javnoga, društvenoga, političkoga, kulturnoga i sportskog života te mnogi hrvatski branitelji već su dali potporu KGK

31.12.2019.
20:00
HDZ
VOYO logo

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović pohvalio se da je opet aktivna platforma za pružanje potpore aktualnoj predsjednici i kandidatkinji za još jedan mandat na Pantovčaku.

Naime, Kolinda TV je platforma putem koje osobe iz javnog života, ali i građani, mogu dati potporu aktualnoj predsjednici u utrci za Pantovčak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojačava se snažna potpora sadašnjoj i budućoj hrvatskoj predsjednici. Mnogobrojni građani putem pisama, e-pošte i društvenih mreža šalju poruke potpore Kolindi Grabar-Kitarović.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U želji da javno podupru predsjednicu, mnoge poznate osobe već su stale pred kameru Kolinda TV-a kako bi jasno i nedvosmisleno poručile - Kolinda Grabar-Kitarović bila je, jest i ostat će naša predsjednica!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglednici iz javnoga, društvenoga, političkoga, kulturnoga i sportskog života te mnogi hrvatski branitelji već su dali potporu snažnoj i ponosnoj Hrvatskoj, a ne „slučajnoj državi”! Gospođe Katica Zadro i Ljubica Lukačić, general Miljenko Filipović i Tomislav Josić, akademici Ivica Kostović, Vladimir Paar, Frane Tomić i Ivan Aralica, poduzetnik i investitor Davorin Štetner, glumica Matija Prskalo, sportske legende Miroslav Ćiro Blažević i Dubravko Šimenc...

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Na mrežnoj stranci www.kolinda.hr/tv možete svakodnevno provjeriti tko je sve došao u studio Kolinda TV-a kako bi javno dao potporu Kolindi Grabar-Kitarović za novi mandat!", poručuju iz stožera predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo