ŠTO SE TO DOGAĐA? / Panika u zagrebačkom kvartu: U godinu dana nestalo sedam auta, lopovima ni traga

Image
Foto: RTL

Riječ je o novosagrađenoj skupini zgrada izoliranih od ostatka kvarta

30.11.2018.
7:42
RTL
VOYO logo

Bijeli ili srebrni, marke Golf ili Škoda. Takva su vozila su "najbolji ulov" za kradljivce automobila jer ih je na tržištu najviše i najlakše se kamufliraju u prometnim gužvama, a dobro idu i njihovi dijelovi budući da su na tržištu najtraženiji upravo karoserija i motori tih proizvođača.

U samo godinu dana čak sedam baš takvih auta ukradeno je iz Ulice Karla Metikoša u zagrebačkom Zapruđu, od čega su dva ukradena u protekla dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovnici tog kvarta su u panici. Riječ je o novosagrađenoj skupini zgrada izoliranih od ostatka kvarta zbog čega su, kažu u Metikoševoj, laka meta kradljivcima. Auti sunestali bez ikakvih znakova provale, ističu stanari, a lopove pritom nitko nikada nije zamijetio, piše Večernji list.

Nakon svakog očevida policija je ustvrdila da je riječ o profesionalnoj krađi te da su male šanse da  pronađu lopova male.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskim podacima o krađi automobila na području Zagreba, na Medveščaku su, primjerice, između siječnja i listopada ove godine nestala četiri, a u Dubravi su “maznuta” tri. U istome su razdoblju na području Novog Zagreba, u koji spada Zapruđe, ukradena 24 automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo