pravi 'pametnjaković' / Parkirao nasred nogostupa: 'Ako vozite dječja kolica, a ništa, riskirajte udar automobila!'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nepoznat netko danas je zatvorio nogostup iznad bolnice u Ulici Matije Gupca i tako oduzeo pješacima pravo šetnje po nogostupu

31.7.2018.
12:19
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako svakim danom svjedočimo nevjerojatnim prizorima nepropisnog parkiranja automobila, situacija je iz dana u dan sve gora. 

Najnoviji prizor zabilježen je u Šibeniku i postavljen na Facebook stranici 'Šibenik zaslužuje bolje', a prikazuje još jednog 'pametnjakovića' koji je živi dokaz kako je cestovni bonton u Hrvatskoj iz dana u dan na sve nižim razinama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznat netko danas je zatvorio nogostup iznad bolnice u Ulici Matije Gupca i tako oduzeo pješacima pravo šetnje po nogostupu na tom dijelu, a sebi na bezobrazan način osigurao da mu je auto u hladu. 

"Pa da, vruće je, nešibenčani vide da u gradu prolazi bilo kakav parking i meštar ga ostavi nasred nogostupa u hladu. Ako prolazite u kolicima iz bolnice, ili vozite dječja kolica, ha ništa, izlazite lijepo na cestu i riskirajte udar automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne očekujte pomoć šibenskih institucija u rješavanju ovog sveprisutnog i opasnog problema. Oni svi od reda (policija, prometni redari) vrlo jasno i glasno kažu da ih ne zanima divlji parking po nogostupima i sigurnost pješaka i ne rade ama baš ništa konkretno po tom pitanju", stoji u objavi na spomenutoj Facebook stranici uz postavljenu fotografiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo