osječko čudo! / Pas prepoznao vlasnika nakon pet godina: 'Toliko mu se obradovao da smo svi plakali'

Image
Foto: Facebook/Azil Osijek

Azil je pokupio psa s Biljske ceste.'Dovedemo ga u azil i već smo hepi jer ima čip. Jedva nađemo čovjeka, koji se preselio u Zagreb...' napisali su iz azila

24.4.2022.
9:50
Facebook/Azil Osijek
VOYO logo

Nevjerojatna priča o ljubavi i prijateljstvu između čovjeka i psa neki je dan ispričana u Osijeku. Kada je neki dan muškarcu u Zagrebu zazvonio telefon, nipošto nije očekivao čuti da mu je pronađen najbolji prijatelj kojeg je još prije pet godina oplakao.

No dogodilo se upravo to. Osječki je Azil pokupio psa s ulice, uspio očitati čip i ostao u šoku kada su konačno uspjeli doći do vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi moji, ovo je nevjerojatna priča o Sokolu koji se izgubio prije 5 godina i kojega su tražili posvuda. Nećete vjerovat, neki dan mi preuzmemo psa kojeg je jedna cura pokupila na Biljskoj cesti, dovedemo ga u Azil i on ima čip! Mi već tu hepi skroz, jedva nađemo čovjeka na kojeg je čipiran. On u međuvremenu preselio u Zagreb, priča nam da su živjeli u Gradištu kad je Sokol nestao, da su ga tražili posvuda i nikad nisu našli.  Kaže, već su ga stoput oplakalali. I on se pojavi ovdje, pedesetak kilometara dalje od kuće u kojoj je živio", napisali su iz Azila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je dovde stigao, gdje je bio sve te godine, pojma nemamo!  – napisali su u svojoj objavi. I sjeo čovjek u auto, kažu, organizirao se i došao po njega! – Da ste vi to vidjeli!! Kol'ko mu se Sokol obradovao, tol'ko da smo sve cmizdrile. Skakao po njemu, vrtio repom, ljubio... I nećemo nikad saznati gdje je Sokol sve ovo vrijeme bio, ali srce je na mjestu jer se konačno vratio svojoj obitelji. Konačno!", dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo