POLITIČAR DOMOVINSKOG POKRETA / Pauletić žestoko komentirao SDSS-ovce: 'Vrijedi li jedna srpska žrtva zaista tisuću hrvatskih?'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Agresorskoj se strani daje ljudski pečat, pobuđuje sućut, otupljuje oštrica agresorske krivnje, a usput na našu slavnu Oluju baca tamno svjetlo, napisao je Pauletić na Facebooku

3.8.2020.
8:12
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Član Domovinskog pokreta Miroslava Škore i kandidat za zastupnika na prošlim parlamentarnim izborima, Robert Pauletić, na svom je Facebook profilu komentirao obilježavanje obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja, a u statusu pod naslovom "Vrijedi li jedna srpska žrtva zaista tisuću hrvatskih" komentirao je i govor Anje Šimprage te objavu Borisa Miloševića. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već desetljećima je isto, hrvatski mediji (pod kontrolom onih koji ne vole Hrvatsku) stvaraju lažni dojam da je ovdje bio građanski rat, agresor se ne imenuje, a ako je tko činio zločine, tko bi ih drugi činio nego - Hrvati? Mi smo valjda i sami sebe napali, vjerojatno zato što smo nepopravljivi, divlji fašisti?

Image
ANJA ŠIMPRAGA /

Zastupnica SDSS-a otkrila zašto je održala povijesni govor: 'Vidite i sami u kakvom društvu živimo...'

Image
ANJA ŠIMPRAGA /

Zastupnica SDSS-a otkrila zašto je održala povijesni govor: 'Vidite i sami u kakvom društvu živimo...'

U mainstream medijima se već desetljećima papagajski navode slučajevi s neprestano istim žrtvama: naravno, žrtvama s agresorske, srpske strane. Imam dojam kao da jedan ubijeni sa strane napadača na Hrvatsku dobiva isti medijski prostor kao tisuću naših civilnih žrtava iz Vukovara, Škabrnje, odasvud!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi Hrvati smo dopustili da nas nakon ratne pobjede medijski okupiraju. Zato većina Hrvata i glasuje za onu političku opciju, navodnu desnicu, koja u vlast nerijetko inkorporira otvorene ili prikrivene mrzitelje Hrvatske.

Ovih dana doživljavamo vrhunac toga pristupa, toga medijskog specijalnog rata: ogroman prostor na televiziji i u novinama, nimalo slučajno, sa svojim "ljudskim pričama" dobivaju oni koji su sad i službeno dio vlasti: djevojčica iz srpske kolone izbjeglica, te potpredsjednik Vlade kojem je u Oluji ubijena baka. Tako se agresorskoj strani daje ljudski pečat, pobuđuje sućut, otupljuje oštrica agresorske krivnje, a usput na našu slavnu Oluju baca tamno svjetlo. A gdje su priče o našim žrtvama, o našoj mrtvoj djeci, o našim poklanim civilima? O tome nije zgodno pričati, zbog međunarodne javnosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatice i Hrvati, naše žrtve, više nego ikad dosad, nijemo vapiju u nebo da ne budu zaboravljene, da ih ne prebrišu iz sjećanja oni koji su nas medijski i politički okupirali, pa nam sad sjede u državnoj vlasti i još nam i lekcije dijele!", napisao je Robert Pauletić na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo