oglasila se ministrica / Pejčinović Burić: 'Ne znam kako se ime mog supruga našlo na listi, danas je podmirio sve dugove'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ministrica kaže kako je njen suprug provjerio razloge dugovanja

31.10.2018.
14:33
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Na listi dužnika bogataša kojima je grad Zagreb trebao otpisati dug, kako piše današnji Jutarnji list, nalazi se i suprug ministrice vanjskih poslova Zoran Burić.

Podsjetimo, Grad Zagreb odlučio je u skladu s odredbama Zakona o otpisu dugova fizičkim osobama oprostiti do 10 000 kuna građanima koji su u blokadi i pod ovrhom, no za opraštanje nije propisan nikakav socijalni ni imovinski cenzus. Tako su se na popisu onih kojima se oproštaju dugovi, prema pisanju Jutarnjeg lista, našli bivši general Vladimir Zagorec, sportaši Niko Pulić, Dino Drpić, Zoran Mamić i Zvonimir Boban, trgovac oružjem Zvonko Zubak i vlasnik Europatradea Marijan Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Ministrica Marija Pejčinović Burić o svemu se očitovala priopćenjem u kojem navodi da je njen suprug danas podmirio sve dugove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nisam upoznata s odlukom Grada Zagreba, kao ni s time kako se ime mog supruga našlo na toj listi, s čijim poslovanjem nemam doticaja. Moj suprug danas je provjerio razloge dugovanja nastalog iz njegovog bivšeg poslovnog ureda te je dug danas u cijelosti podmirio.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo