vukovarsko vijeće / Penava o porukama Josića 'naoštrili smo motike...': 'Boje ga se samo oni koji ne žele dobro Hrvatskoj'

Image
Foto: Vijesti.hr

Tomislav Josić je na skupu u zagrebačkoj HVIDR-i polovicom rujna izjavio: "Naoštrili smo motike, čekiće, lopate, vile i ostale stvari i čekamo neku drugu priliku da se ukaže."

30.9.2019.
14:05
Vijesti.hr
VOYO logo

Na aktualnom satu vukovarskoga Gradskog vijeća vijećnik Demokratskog saveza Srba Borislav Nikolić pitao je gradonačelnika Ivana Penavu trebaju li izjave predsjednika njegova Savjeta za branitelje Tomislava Josića sa skupa u zagrebačkoj HVIDR-i biti shvaćene kao prijetnja, a Penava je odgovorio da je Josić čovjek bez mrlje.

Josić je na skupu u zagrebačkoj HVIDR-i polovicom rujna izjavio: "Naoštrili smo motike, čekiće, lopate, vile i ostale stvari i čekamo neku drugu priliku da se ukaže." Također je rekao da je u Hrvatskoj 21 nacionalna manjina, ali "problema imamo samo s jednom". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vukovarski gradonačelnik, odgovarajući danas vijećniku Borislavu Nikoliću, istaknuo je da je Tomislav Josić heroj Domovinskog rata koji je oružje položio dva dana nakon pada grada, čovjek bez mrlje na ratnome, pa i životnom putu.

"To treba shvatiti kao poruku da bi ga se trebali bojati samo oni koji ne žele dobro Hrvatskoj", odgovorio je gradonačelnik Penava vijećniku Nikoliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjednici Gradskog vijeća Vukovara raspravljalo se, među ostalim, o prijedlogu proračuna za 2020. godinu.

"Proračun grada iznosit će oko 350 milijuna kuna", rekao je vukovarski gradonačelnik Penava, dodajući da je prvi veliki projekt izgradnja nove zgrade Ekonomske škole sa sportskom dvoranom u središtu grada, na obali Vuke, te da je projekt vrijedan oko 100 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo