skupo će platiti / Pernar dobio dvije debele kazne za ometanje ovrhe: 'To dobivamo za solidarnost za žrtvama deložacije'

'Oni koji su nabili troškove ovrhe nismo mi nego sutkinja koja ih je izdala', komentira Ivan Pernar kazne koje je jutros dobio na kućnu adresu

17.7.2017.
13:33
VOYO logo

Saborski zastupnik Ivan Pernar u ponedjeljak je na svom Facebook profilu obavijestio svoje pratitelje kako su mu na kućnu adresu stigle dvije kazne za ometanje provođenja ovrhe i to u iznosu od 6.000 kuna!

"Danas sam dobio dvije kazne za ometanje ovrhe u iznosu od 6000 kuna svaka. To je kazna za solidarnost sa žrtvom deložacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takve kazne su dobile i sve moje kolege koje su optužene za ometanje ovrhe. Nitko nam ne plaća te kazne, već svi, svatko iz svog džepa ih mora podmirivati.

Zanimljivo je kada u medijima stave naslov da je Živi zid nekome "nabio" troškove ovrhe, kao da naše kolege nisu kažnjavane također. Oni koji su nabili troškove ovrhe nismo mi nego sutkinja koja ih je izdala", stoji u statusu Ivana Pernara pored fotografija na kojima su kazne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz fotografiju i status, Pernar je snimio i prigodni video u kojem komentira cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo