zadovoljan sdp-ovcima / Pernar nahvalio Marasa: 'Mislio sam da će kao lutak ponavljati za HDZ-om, no on se ponio kao muškarac'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pernarovih objava na Facebooku ima i po desetak dnevno, a svaka izazove pravu salvu reakcija

30.10.2016.
14:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Od izglasavanja nove hrvatske vlade, pa čak i u prethodnom razdoblju, Ivan Pernar postao je daleko najpopularniji domaći političar na društvenim mrežama. 

Njegovih objava na Facebooku ima i po desetak dnevno, a svaka izazove pravu salvu reakcija, pogrda, ili mu jednostavno donese nove simpatije (čitaj lajkove).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj od takvih objava Pernar se ovog vikenda osvrnuo SDP-ovce u Saboru. 

"Pitaju me neki zašto ne napadam SDP, moram se osvrnuti na tu opasku. Na raspravi u petak, zatražio sam stanku zbog odluke o slanju vojske na rusku granicu bez suglasnosti Sabora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mene govorio je Kovač u ime HDZ-a, a nakon njega Maras u ime SDP-a. Mislio sam da će Maras biti lutak, da će ponavljati što je Kovač govorio, ali on se ponio kao muškarac, rekao je da je sramota da se takve odluke donose bez suglasnosti Sabora i da je neodgovorno davati takva obećanja NATO-u bez da se Sabor prethodno pitalo za mišljenje.

U biti, Maras je zauzeo stav kao i ja, i za što bi ja njega onda mogao ili trebao napadati, da ga napadam zato jer je u SDP-u iako vidim da čovjek govori istinu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bude glasao za slanje vojnika na rusku granicu prvi ću ga napasti i osuditi, ali ako je čovjek normalan i razuman, što mi preostaje nego stisnuti mu ruku?", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo