ima on svoj sud / Pernar nastavlja s komentarima: 'Da je Tuđman živ, i on bi danas bio s osuđenicima u Haagu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je izricanje prekinuto kad je general Slobodan Praljak popio otrov u sudnici, Pernar je podijelio još jedan status

29.11.2017.
15:04
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Ivan Pernar od jutra je aktivan na svojoj Facebook stranici. Pernar je komentirao 'kukavičluk' HDZ-a zbog odgađanja sjednice i predugih pauza, a zatim je fizički napadnut od strane člana HRAST-a. 

Nakon što je izricanje prekinuto kad je general Slobodan Praljak popio otrov u sudnici, Pernar je podijelio još jedan status u kojem komentira presudu i hrvatsku politiku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da je Franjo Tuđman kojim slučajem živ, danas bi sjedio skupa s ostalim osuđenicima u Haagu i bio skupa s njima proglašen krivim. Za ovu presudu nije kriv Haaški sud nego domaće izdajice i poltroni koji su prihvatili nadležnost Haaškog suda, a samim time i njegove presude.

Svaki put kada čujete iz usta nekog HDZ-ovca ili SDP-ovca da ne prihvaća presudu ili da se ne slaže s njom, pitajte ga kako je moguće da prihvaća Haaški sud, a ne prihvaća njegove odluke. Presudu je moguće neprihvatiti isključivo ako se ne prihvati nadležnost suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presuda je pravomoćna i osporit se ne može. Svi koji ste ogorčeni presudom Haaga zahvalite se HDZ-u i SDP-u na njoj, jer su oni ti koji su prihvatili taj sud i izručili naše dužnosnike tamo", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo