Pernar održao presicu ispred Sabora / Pernar: 'Upravo sam se posvađao sa starom jer su joj mediji isprali mozak'

Zbog toga što nije najavio posjetitelje, Pernaru i okupljenim učenicima nije mu bilo dopušteno ući u prostorije Sabora

29.1.2017.
16:29
VOYO logo
Image
TRI PRIJAVE /

Pernar prijavljen policiji: škole smatraju da je zastupnik Živoga zida neovlašteno ulazio u njih i fotografirao se s maloljetnicima

Image
TRI PRIJAVE /

Pernar prijavljen policiji: škole smatraju da je zastupnik Živoga zida neovlašteno ulazio u njih i fotografirao se s maloljetnicima

Nakon što je u petak hodao po srednjim školama, fotografirao se s učenicima, Ivan Pernar je prijavljen policiji. Niti to ga nije spriječilo da danas pred Sabor ponovno dovede maloljetne školarce i napravi presicu u trajanju od 40 minuta. Zbog toga što nije najavio posjetitelje, nije mu bilo dopušteno s njima ući u prostorije Sabora.

Iz Sabora je priopćeno da Pernaru nije onemogućen ulazak u zgradu Hrvatskoga sabora, nego da je on štoviše višekratno je tijekom nedjeljnog poslijepodneva ulazio i izlazio iz zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je na FB-u objavio kako se posvađao s majkom jer su joj, kako kaže, mediji isprali mozak: 

"Upravo sam se posvađao sa starom jer su joj naravno mediji isprali mozak sa time da nemaš pravo ići po školama itd. Ne koristi internet i naravno ne moze pratiti niti ovu stranicu niti bilo šta drugo. Ograničena je na hrt, rtl, nova tv i n1 televiziju. Apeliram mladima da otvore oči roditeljima koji lako padno u medijske klopke i neka se ne daju zavaravati. Ovakvi mediji kakve mi imamo su samo na Balkanu, a i političari".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku je presicu najavio imenom: 'Nedjeljom bez Ace', a pričao je o tome kako su mediji manipulatori, a obrazovni sustav još veći manipulator.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrazovni sustav ne govori ništa o iseljavanju mladih, kao da to nije bitno. Kad bi se ukazalo na taj problem, onda bi se tražili odgovore. No, sustav ne traži odgovore jer ne zna odgovore. Postoji urota od strane HDZ-a i SDP-a u dogovoru sa stranim bankama, oni mrcvare zemlju. Iz Slavonije cijeli razredi nestaju, profesori će ostati bez posla", rekao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam ja član HDZ-a, da su mediji u mojoj službi, da je policija podređena meni, tada bi vi sa mnom ušli u Sabor. Ali pošto sam opozicija tom korumpiranom Saboru, onda mi ne daju da uđem s vama. Oni misle ako me ne puste, da se poruka neće čuti. Da sam ja Bandić i da uđem u školu, oni bi puzali pred mnom. Mi ne prosvjedujemo, mi samo izražavamo mišljenje. Ali njima to smeta jer se ne slažemo s partijom", rekao je Pernar.

"Izabranom zastupniku se zabranjuje da s prijateljima, fanovima i kolegama, uđe u zgradu. Da je ovdje došao Karamarko prije malo više od pola godine, ne da bi ga pustili unutra s mladeži HDZ-a. Puzali bi pred njim. U Sabor ne možeš doći raditi jer nisi u HDZ-u", govorio je Pernar dok su iza njega bili redari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova četiri zaposlenika MUP-a nas ne puštaju u Sabor. Ali ja sam rekao da ćemo biti ovdje, emisija Nedjeljom bez Ace ide live. Ja ću se s vama smrzavati, ja sam jedan od vas, a ne jedan od njih", rekao je Pernar pokazavši na redare ispred vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnik Živog zida govorio je i o teoriji evolucije.

"Kako je nastao kit? Vas uče da je neka krava ušla u vodu i dobila neki sonar. Gdje su ti fosili, trebalo bi ih mnogo biti, ali njih naravno nema", rekao je Pernar koji tvrdi da je teorija evolucije model koji se uči jer je kompaktibilan političkim uvjerenjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborska služba: 'Pernaru nije zabranjen ulaz u Sabor, ali jest ostalima jer posjet nije najavio' 

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

(Foto: Jurica Galoić/PIXSELL)

Iz Hrvatskog sabora na našu je adresu stiglo priopćenje vezano za objave nekih medija kako je zastupniku Ivanu Pernaru  u nedjelju, 29.1.2017. prilikom okupljanja skupine srednjoškolaca na njegov poziv objavljen na njegovom Facebook profilu onemogućen ulaz u zgradu Hrvatskoga sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje vam prenosimo u cijelosti:

"Zastupniku Ivanu Pernaru nije onemogućen ulazak u zgradu Hrvatskoga sabora, štoviše zastupnik Pernar višekratno je tijekom nedjeljnog poslijepodneva ulazio i izlazio iz zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz okupljenim srednjoškolcima, pak, nije omogućen iz nekoliko razloga:

- Posjete skupina građana, osnovnoškolaca, srednjoškolaca, studenata i stranih državljana potrebno je unaprijed najaviti nadležnoj Službi za građane, koja je zadužena za koordinaciju termina dolaska, organizacije razgledavanja zgrade Sabora uz stručno vodstvo,  praćenja rada plenarne sjednice s posjetiteljske galerije u Sabornici i sl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Posjeti se organiziraju isključivo radnim danom, izuzev u slučajevima najavljenog Dana otvorenih vrata Hrvatskoga sabora kada se organizira tijekom vikenda.

- Posjeti skupina  (malodobnih) učenika organiziraju se isključivo u koordinaciji sa školama koje ti učenici pohađaju i u pratnji ovlaštenih djelatnika škole koji unaprijed dostavljaju popise  imena i prezimena učenika te imena i prezimena nastavnika (uz navod o broju osobne iskaznice ili neke druge legitimacijske isprave).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski sabor dugi niz godina aktivno organizira posjete građana Saboru, a po pitanju svojih edukativnih programa surađuje s Agencijom za odgoj i obrazovanje te nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Posljednjih godina Sabor bilježi rastući interes građana za posjet i razgledavanje Sabora, što nas iznimno veseli, no potrebno je pritom ukazati na Pravilnik o javnosti rada Hrvatskoga sabora koji definira uvjete posjeta skupina građana te na informacije dostupne svim građanima na službenoj internetskoj stranici sabor.hr pod rubrikom Građani".

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo