Raskol u Živom zidu? / Pernar zaprijetio Sinčiću: 'Ako se izbaci Bunjac, izlazim iz Živog zida! Sad je sve na Vladimiri Palfi'

Image
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Pernar navodi da osjeća moralnu dužnost da obavijesti javnost da je Vladimira Palfi odlučila oduzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu

4.6.2019.
19:48
PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Nekoliko sati nakon što je predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić rekao da je suspendirao Branimira Bunjca oglasio se Ivan Pernar i postavio ultimatum šefu stranke.

"Ako izbace Bunjca, izlazim iz Živog zida i osnivam drugu stranku", izjavio je Pernar preko Facebook live videa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar navodi da osjeća moralnu dužnost da obavijesti javnost da je Vladimira Palfi, supruga Ivana Vilibora Sinčića, odlučila oduzeti saborski mandat Branimiru Bunjcu. 

"Osobno se ne slažem s tim činom, kao ni s načinom na koji se s njim postupa. Moje mišljenje više nije bitno niti presudno. Ukoliko Vladimira Palfi odluči konzumirati svoj mandat u Saboru i izbaci Bunjca, zastupnika za kojeg smatram da odlično obavlja svoj posao, ja neću moći nastaviti svoju političku budućnost unutar Živog zida" izjavio je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Navodi da ne želi da Živi zid funkcionira kao stranka u kojoj se događaju čistke te da on o tome ne odlučuje on, nego Palfi: "Ako Palfi odluči nastaviti s čistkama, ja odlazim i osnivam novu stranku. Spreman sam za političku borbu iako je moja želja da ostanem u Živom zidu i da on bude jedinstven".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je da voli i Sinčića i Palfi, ali da se jednostavno "ne može složiti s političkom likvidacijom Branimira Bunjca".

"Živi zid treba biti iznad želja Vladimire Palfi. Ja raskol ne želim, pokušao sam Sinčića odvratiti, ali nažalost to zbog nje nije moguće. Ona se nekad ponaša kao Plenković, 'mogu što hoću', to je ta spika", rekao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo