ŠVERCANJE ZABRANJENO / Pero je na rang listi bio iznad predsjednice: 'Nema šanse da je potpišem kad je neće biti na predavanju'

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je i službeno postala studentica doktorskog studija međunarodnih odnosa. Uz njezine studentske ambicije, javnost su zaokupirali i studenti koji su na rang listi bili ispred predsjednice. S jednim od njih razgovarao je i Goran Latković

4.12.2015.
19:18
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od sinoć je i službeno studentica, a danas se na doktorat upisao i Pero.

Novopečeni je student doktorskog studija međunarodnih odnosa o kojemu već danima svi govore. I to zato jer je bio prvi na rang listi, dva mjesta iznad predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da to ljudi krivo tumače, nisam boji od predsjednice. Niti je poanta biti bolji od nekoga, poanta je biti boji od samoga sebe. Utrka tek počinje ako se to može nazvati utrkom", kaže nam Pero Mrnarević.

Utrka počinje od idućeg tjedna. Nekim predavanjima predsjednica će moratI prisustvovati, a ona stara studentska "potpiši me", kod Pere ne prolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto kao kad bi me tražio netko drugi. Nema šanse. Zašto bih omogućio bilo kome da se šverca kad samom sebi ne omogućujem da se švercam", objašnjava Pero.

Iako predavanja još nisu ni počela, predsjednica i Pero već su najpoznatiji studenti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa mislim da je to sve nekako umjetno stvoreno. Mediji se uopće ne bi interesirali za ove doktorske studije da nije nekakav celebrity na njima. To je tragedija našeg društva. Kakav je osjećaj, život se pretvorio u crtić", kaže Pero.

Predsjednica već idući tjedan putuje na službeni put u Slovačku, gdje će joj biti dodijeljen i počasni doktorat, dok će za onaj u Hrvatskoj morati malo više zagrijati stolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo