O ČEPINSKOJ MAFIJI / Petar Pripuz reagirao na izjavu Miroslava Kutle u RTL-u Danas: 'Netočna je, neosnovana i zlonamjerna'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kutle je istaknuo da su pojedini mafijaši involvirani u sve sfere hrvatskog društva i države

31.12.2021.
12:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Petar Pripuz reagirao je na nastup Miroslava Kutle u emisiji RTL Danas nakon što je Zdravko Mamić istaknuo kako mu prijeti čepinska mafija, a kako je jedna od meta i sam Kutle. 

Na naš upit, Kutle odgovara da su pojedini mafijaši involvirani u sve sfere hrvatskog društva i države. 

"Pouzdano znam da je stvarna situacija neusporedivo gora nego što je opisuje gospodin Mamić. Već sam u više navrata na razne načine ukazivao na to da je ozbiljna ugroza za hrvatsko društvo i državu organizirani kriminal pod sofisticiranim vođenjem i koordinacijom braće Pripuz", rekao je tada, a sada je Pripuz demantirao te navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

"Nastavno medijske objave u proteklim danima, a u kojima su prenesene izjave g. Miroslava Kutle, s ciljem objektivnog informiranja javnosti te u skladu s intenzivnim novinarskim interesom nakon istih, dostavljam vam pisanu izjavu kao reakciju na objavljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POBJEGLI U BIH /

Mamić tvrdi - želi ga ubiti čepinska mafija, a cilj im je i Miroslav Kutle. On za RTL govori: 'Još je i gore nego kaže Mamić'

Image
POBJEGLI U BIH /

Mamić tvrdi - želi ga ubiti čepinska mafija, a cilj im je i Miroslav Kutle. On za RTL govori: 'Još je i gore nego kaže Mamić'


Izjava g. Miroslava Kutle emitirana 28. prosinca u informativnom programu RTL televizije u cijelosti je netočna, neosnovana i zlonamjerna pa je tako u potpunosti neistina i u konačnici apsurdna njegova konstatacija o, kako je rekao, „sofisticiranom vođenju“ i „koordiniranju organiziranim kriminalom“ od mene osobno ili sa mnom obiteljski povezanih osoba.

Paradoksalno je da Miroslav Kutle, koji je pravomoćno osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu te koji evidentno ne poštuje institucije Republike Hrvatske, iz inozemstva, kao „zabrinuta“ osoba za stanje u RH, iste te institucije pred kojima je u bijegu, upozorava na navodne ugroze za društvo i državu od strane Petra Pripuza.

Zbog niza sličnih izjava g. Kutle već sam ranije nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu, između ostalog, zbog lažnog prijavljivanja te iznude, odnosno „medijskog reketa“ za nepostojeći dug, za što su izvidi u tijeku te ću i zbog zadnjeg u nizu medijskog istupa u emisiji RTL-a, pred nadležnim institucijama poduzeti odgovarajuće pravne radnje protiv g. Miroslava Kutle.

Još jedanput u potpunosti odbacujem bilo kakvu povezanost s kriminalnim aktivnostima, organizacijama, kao i svim drugim oblicima nezakonitog djelovanja!", naveo je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo