želi biti predsjednica stranke / Petir napala Beljaka: 'Radi veliku štetu HSS-u, tražimo povlačenje svih suspenzija'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Europarlamentarka traži odgodu izborne skupštine HSS-a jer je suspendiranim članovima onemoćeno sudjelovanje u stranačkoj utrci

29.9.2016.
11:15
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir održala je konferenciju za novinare na kojoj je napala šefa stranke Krešu Beljaka i pozvala čelništvo HSS-a da zaustavi sve suspenzije članova stranke, među kojima je i ona.

"Neki od nas su pod suspenzijom, a oni koji nisu su nam došli dati podršku jer misle da Beljakove suspenzije nisu propisne i u skladu sa zakonskim propisima", rekla je Petir i dodala kako traži odgodu izborne skupštine jer im je svima onemogućeno sudjelovanje u unutarstranačkim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo da se svi procesi vezani uz unutarstranačke izbore obustave. Dobila sam informaciju da je Beljak suspendirao i neke članove Nadzornog odbora", dodala je Petir.

Upozorila je i da zbog politike šefa stranke mnogi članovi napuštaju HSS, ali kaže kako ih je ona pozvala da to ne čine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petir smatra da je cilj Beljakove suspenzije bila eliminiacija neistomišljenika.

"Nadam se da će Predsjedništvo stati na stranu pravde i istine. Ako dobijem mandat da vodim HSS, predložit ću smjer članovima. Beljak vodi HSS u pogrešnom smjeru", rekla je Petir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji joj se pridružio i Darko Koren koji je šefa stranke prozvao za uništenje HSS-a.

"U 112 godina HSS-a, nakon Puniše Račića, Beljak je napravio najveću štetu HSS-u. Račić je pucao u čelnike HSS-a, a Beljak u 'cijeli HSS'", rekao je Koren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo