manje zatvorske kazne / Petorica Splićana osumnjičena za nerede i tučnjavu na utakmici Crvena Zvezda - Partizan nagodili se s tužiteljstvom

Sporazum nije potpisao još samo Damir Tovarović, a pregovori s njim su u tijeku

23.1.2018.
15:55
VOYO logo

Petorica Splićana osumnjičena za nerede i tučnjavu tijekom nogometne utakmice Partizan - Crvena Zvezda u Beogradu priznali su krivnju i nagodili se s tužiteljstvom za zatvorske kazne u trajanju od četiri do šest mjeseci, objavili su danas beogradski mediji.

U tijeku su pregovori i sa šestim sudionikom tučnjave koji još nije postigao sporazum s Višim tužiteljstvom u Beogradu, navodi portal beogradskog lista Blic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvorsku kaznu svi okrivljeni izdržavat će u Srbiji, a potom svakom od njih ponaosob slijedi zabrana ulaska u Srbiju u narednih pet godina.

Sporazum s tužiteljstvom nije potpisao još samo Damir Tovarović, a pregovori s njim su u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je najbrži i najjeftiniji način okončanja kaznenog postupka", izjavio je za Blic odvjetnik Đorđe Kalanj koji zastupa trojicu od šestorice optuženih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog nereda na utakmici Partizan-Crvena zvezda 13. prosinca i tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje 20 osoba, uhićeno je 26 izgednika, među kojima i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su i pritvoreni zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Uhićeni su Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović, a beogradski su mediji tad objavili da su šestorica Splićana bili plaćeni za sudjelovanje u neredima, navodno na strani jedne od zaraćenih frakcija navijača Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica Okružnog suda Bojana Stanković potvrdila je 16. siječnja da je uhićenima pritvor produžen do 11. veljače zbog mogućeg uznemirenja javnosti i opasnosti od bijega.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo