razgovara sa svima / Petrina opleo po bivšim kolegama: 'Most kupuje ljude i aferu sa SDP-om su izmislili'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Stipe Petrina tvrdi kako je licemjerni privid da Most izlazi sam na izbore te da već 'trguju nezavisnim ljudima'

28.7.2016.
11:24
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nezavisni saborski zastupnik u osmom sazivu Sabora i načelnik Primoštena Stipe Petrina kazao je za N1 kako je Most kupovao ljude te da si njegove bivše kolege uzimaju 'više prava nego što im pripada'.

Na pitanje je li sada Božo Petrov slobodniji nego na prošlim izborima, Petrina kaže da je licemjerni privid da Most izlazi sam na izbore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mora biti sinergija nezavisnih lista, Most je registrirana stranka i mislim da Petrov nije slobodan čovjek, kao i sva ta skupina iz Metkovića. Preuzeli su naše modele iz Primoštena. Već kad je bilo jasno da će se raspustiti Sabor, skauti Mosta su obilazili teren i kupovali ljude koji su bili nezavisni. Ima tu toga dosta, ali o tome ćemo nekad kasnije", kazao je gostujući u Novom danu N1 Televizije. 

"Jasno je da kolege iz Mosta uzimaju više prava nego što im pripada. Vidjeli ste i na prethodnom preslagivanju, 2015., poslije razgovora s SDP-om u kojima je SDP doslovce pristajao na sve, i onda se izmislila ta afera. Pozivam kolege iz MOST-a da javnosti kažu kojih je to navodnih pet kolega išlo na razgovore s Milanovićem. Inače će to ostati visiti u zraku, kao i afera Grizli za koju smo sigurni da je bilo stvarno stanje, a ne laž", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je doslovno 'sa svima' ovih dana razgovarao o mogućnostima suradnje. 

"Pričekajmo još nekoliko dana pa ćemo vidjeti kad se sve iskristalizira", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se više od 15 godina borim protiv stranačkog odnosno političkog polariteta u Hrvatskoj. Na jednoj strani je SDP s partnerima, a na drugoj HDZ s partnerima. Obje su koalicije dovele državu gdje jest, danas gotovo da nemamo imovine i mislim da je ovih 25 godina dovoljno da se biračima otvore oči. Ove okoštale političke dinosauruse treba poslati u povijest. Treba nam opcija koja nastupa bez fige u džepu", smatra Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo