nastavlja se prepucavanje / Petrina uzvratio Kovačiću: 'Ti si lažov bez premca, a Most je prevara, lagao si mi doslovno sve'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nije dugo trebalo čekati da Stipe Petrina odgovori na optužbe jednog od čelnika Mosta Ivana Kovačića da je nudio novac izabranim zastupnicima Mosta u zamjenu za podršku koaliciji Hrvatska raste

30.11.2015.
20:21
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izabrani zastupnik Mosta i primoštenski gradonačelnik Stipe Petrina uzvratio je u ponedjeljak protuoptužbama kolegi iz Mosta Ivanu Kovačiću, tvrdeći da je podlegao pritiscima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nastavlja se sukob u MOST-u /

Petrina tvrdi da mu je Petrov protupravno oduzeo pravo glasa na sastanku, Kovačić uzvraća: 'Lažeš!'

Pošto je zastupnik Mosta i omiški gradonačelnik Ivan Kovačić na poslijepodnevnoj konferenciji za novinare rekao kako ga je Petrina nagovarao da podupre SDP, pri čemu ga je optužio da napada Most i laže u svojim izjavama, Petrina ga je preko Facebooka nazvao "najvećim razočaranjem" i "besramnim lažovom bez premca", ustvrdivši kako je riječ o prijevari birača.

"Jasno je da si podlegao pritiscima... Lagao si mi o sastavu Nacionalnog vijeća, lagao si mi doslovno sve, od početka si znao da će se ovo desiti. Što se tiče SDP-a, pa Kovačiću, ti si meni u Splitu sam rekao da ti nećeš ni po koju cijenu sa HDZ-om. Objasni kako sam ja to mogao tebi jamčiti novac od SDP-a kad ni ja za Primošten od ove Vlade nisam dobio ni lipe", piše Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je danas rekao da ga je Stipe Petrina nagovarao da podupre SDP-ovu koaliciju za sastavljanje Vlade. "Stipe Petrina je i mene lobirao da dam glas, unutar Nacionalnog vijeća Mosta i saborskih zastupnika, SDP-u, a da će se on na osnovi svojih pregovaračkih sposobnosti potruditi da dobijemo novac za naše lokalne sredine", ustvrdio je. 

"Ne znam tko te na ovo nagovorio ili prisilio, ali u svakom slučaju ne žele ti dobro. Uostalom, ako se budete držali onoga što je potpisao Božo Petrov i ovjerio kod javnog bilješnika, jasno je da nam predstoje novi izbori", zaključio je Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je napisao još jedan status u kojem optužuje Most i Kovačića za prevaru njegove, ali i drugih nezavisnih lista.

"Kovačiću besraman si lažov. Evo nudim ti da javno objaviš sporazum između Nezavinske liste Stipe Petrina i Mosta. Ako nećeš ti i prevara zvana Mosti, objavit ćemo mi, Kovačiću lažove. Stvar je u tome što ste prevarili još nezavisnih lista, Kovačiću lažove, a to se znalo od početka da ih varate. Sačekaj par dana, sve će izaći na vidjelo Kovačiću", napisao je Petrina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrina, od kojega je Most zatražio da do prve sjednice novoga saziva Sabora u četvrtak odluči hoće li biti u njegovu klubu zastupnika, poručio je prije toga preko Facebooka da - ako ne bude bio dio Mosta - "sigurno neće" ići kod Drage Prgometa i u HRID, nego će biti samostalan zastupnik.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo