most siguran da je riječ o manevru / Petrov ekskluzivno za RTL: 'Nećemo se igrati kao što se igrao Karamarko za vrijeme prošle vlade'

'Nećemo se igrati kao što se igrao Karamarko za vrijeme prošle vlade. U trenu kada nisu htjeli dopustiti glasovanje o Karamarku, onda su išli rušiti vladu', poručio je Petrov

28.4.2017.
18:47
VOYO logo

Naša reporterka Damira Gregoret razgovarala je s Božom Petrovom odmah nakon što je doznao podatak da nema potporu u Saboru.  

Petrov je reagirao vrlo oštro i bez zadrške te poručio da neće odstupiti, ali isto tako da neće u saborsku raspravu staviti odmah u utorak staviti točku o svom opozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek današnje burne rasprave u Saboru možete pratiti ovdje:

I on i ostali Mostovci sigurni su da je to samo manevar kako bi se izbjeglo da se o Marićevom opozivu uopće raspravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sve te potpise dostave, još to nisu napravili, onda će se uvrstiti u dnevni red, onako kako sam to već najavio", dodaje.

"Nećemo se igrati kao što se igrao Karamarko za vrijeme prošle vlade, one Tihomira Oreškovića. U trenu kada nisu htjeli dopustiti glasovanje o Karamarku, onda su išli rušiti vladu. Ići će sve po dnevnom redu, raspravit će se gospodin Marić i njegova uloga ministra, a onda možemo slobodno ići u točku o opozivu predsjednika Sabora", poručio je Petrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo