opet nije dao konkretan odgovor / Petrov vješto izbjegao novinare, o Podolnjaku kao predsjedniku Sabora: 'Vidjet ćete sve sutra'

Nakon sastanka s HDZ-om, Petrov se samo kratko obratio novinarima te rekao da je MOST s objema koalicijama raspravljao o istim temama. Naglasio je kako se obje strane slažu s njihovim prijedlozima te dodao da je druga tema bila formiranje vlasti prema zajedničkom modelu na kojem od početka inzistiraju

2.12.2015.
16:56
VOYO logo

Neslužbeno doznajemo da je predsjednik Mosta Božo Petrov predložio da SDP i HDZ kao predsjednika Sabora predlože Mostovog zastupnika Roberta Podolnjaka što su, svi koalicijski partneri koalicija Hrvatska raste prihvatili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

(Goran Stanzl/PIXSELL)

Petrov je uz to, navodno, predložio i drugu mogućnost, ukoliko se ova zakomplicira, a to je da popola predsjednički mandat podijele SDP-ov Josip Leko i HDZ-ov Željko Reiner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav prijedlog bit će iznesen i na sastanku sa HDZ-om, no hoće li HDZ na to pristati, još ćemo vidjeti.

Petrov nakon sastanka s HDZ-om bez konkretnih odgovora

Nakon sastanka s HDZ-om, Petrov se samo kratko obratio novinarima te rekao da je MOST s objema koalicijama raspravljao o istim temama. Naglasio je kako se obje strane slažu s njihovim prijedlozima te dodao da je druga tema bila formiranje vlasti prema zajedničkom modelu na kojem od početka inzistiraju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treća tema je bila ono što će se sutra događati u Hrvatskom saboru", kazao je Petrov koji novinarima nije želio ni potvrditi niti opvrgnuti informaciju da su Roberta Podolnjaka predložili za predsjednika Sabora.  

Iz HDZ-ove Domoljubne koalicije s Mostom su pregovarali predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, glavni tajnik Milijan Brkić, politički tajnik Tomislav Čuljak, međunarodni tajnik Miro Kovač, ekonomski stručnjaci Tomislav Ćorić i Goran Marić, Martin Pastuović, predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić i predsjednik Hrvatske demokršćanske stranke Goran Dodig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izaslanstvu Mosta nezavisnih lista bili su predsjednik Božo Petrov, Ivan Lovrinović, Robert Podolnjak, Ines Strenja Linić te Juro Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo