'SVEVIDEĆE OKO U PREZENTACIJI' / Piramide, masoni i iluminati u Hrvatskom saboru: uvodi li Tim Orešković novi svjetski poredak?

Image
Foto: Tihomir Orešković / Vlada RH

Novi hrvatski premijer nije odgovorio niti na jednu od zastupničkih replika, a zastupnicima u Saboru je trebalo samo sat vremena da zaglavi na tematici drugog svjetskog rata, iluminatima unatoč

22.1.2016.
11:32
Tihomir Orešković / Vlada RH
VOYO logo

Bilo je to sve samo ne očekivano prezentiranje Vladinih smjernica budućeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića. Osim prve ikad projicirane PowerPoint prezentacije u Saboru, Oreškovićevog simpatičnog izgovora hrvatskog s engleskim naglaskom, nikad viđenog načina na koji je nova Vlada sastavljena, najzačudniji trenutak očekivanog nasrtaja buduće oporbe na budućeg premijera priredila je saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović.

„… Ali molim vas, zar niste mogli odoljeti simbolici ove piramide koja nije obična piramida…. prekinuta je piramida… još uvijek samo fali oko… kao simbol masona, kao simbol iluminata.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovu, kao ni na sve ostale replike zastupnika Tim Orešković nije odgovorio, već je samo kroz smijeh odreagirao uz Tomislava Karamarka i Božu Petrova, a sabornicom se razlomio žamor oduševljenja.

No, uz smijeh i teorije zavjere na stranu, novom sazivu Sabora trebalo je samo sat vremena da sklizne u raspravu o ustašama, partizanima i Bleiburgu, naloženu spornim izjavama budućeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića koji je antifašizam nazvao floskulom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo