modifikacija može biti / Plenković: 'Cjelina hrvatske porezne reforme prihvaćena od partnera u MOST-u'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Određene modifikacije su moguće', rekao je premijer Plenković na upit postoji li suglasje između HDZ-a i MOST-a oko porezne reforme

29.10.2016.
15:03
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

MOSTAR - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je u subotu u Mostaru na upite novinara, da je cjelina porezne reforme koju je predstavila njegova Vlada, prihvaćena od partnera u MOST-u i predstavnika manjina, čiju potporu očekuje u Hrvatskom saboru, iako ne isključuje mogućnost da se u parlamentarnoj proceduri dogode manje promjene.

"Na načelnoj razini mislim da je cjelina reforme prihvaćena od svih naših partnera. Hoće li biti određenih modifikacija, one su u demokratskoj proceduri moguće", rekao je premijer Plenković na upit postoji li suglasje između HDZ-a i MOST-a oko porezne reforme, koju je u četvrtak na sjednici Vlade RH predstavio ministar financija Zdravko Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski premijer naglasio je kako je reforma koju je predstavio ministar financija, pripremana dugo i sustavno, i u njoj su sudjelovali najbolji hrvatski stručnjaci koji se bave poreznom politikom.

"Ministar Marić je sukladno našem dogovoru tu poreznu reformu predstavio HDZ-u i tijelima MOST-a kao i predstavnicima nacionalnih manjina, dakle svima  koji čine parlamentarnu većinu u Hrvatskoj", dodao je premijer Planković, koji je u službenom posjetu BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kako će sada slijediti konzultacije na razini ministarstva, resora i nakon toga će ti zakoni, kada ih Vlada usvoji, ići prema Hrvatskom saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo