PREMIJER OBEĆAJE / Plenković: 'Hrvatska je pripravna za sve mjere koje treba poduzeti u prevenciji širenja koronavirusa'

Image
Foto: AP Images

Najavio je i svakodnevne susrete Kriznog stožera o prevenciji širenja koronavirusa

24.2.2020.
22:15
AP Images
VOYO logo

Predsjednik Vlade AndrejPlenković poručio je kako je Hrvatska pripravna za sve mjere koje treba poduzeti u prevenciji širenja koronavirusa, u što uključuje i koordinaciju aktivnosti s talijanskom vladom.

"Obavio sam večeras konzultacije sa svim kolegama na sastanku stožera na kojem su bili predstavnici ministarstava zdravstva, unutarnjih poslova i obrane, Državnog inspektorata i Civilnezaštite. Sve što trebamo poduzimati je u punoj pripravnosti svih službi, u komunikaciji smo s talijanskom vladom, od koje nastojimo dobiti sve relevantne informacije s obzirom na dinamiku zbivanja u nekoliko sjevernotalijanskih regija", izjavio je premijer i predsjednik HDZ-a na obilježavanju 30. obljetnice HDZ-a Novi Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi i kako je Hrvatska pripravna za sve mjere koje treba poduzeti, a najavio je i svakodnevne susrete Kriznog stožera o prevenciji širenja koronavirusa kao i to da će ministar zdravstva ViliBeroš sutra poslijepodne otputovati u Rim na sastanak ministara zdravstva Italije i susjednih zemalja, kako bi koordinirali aktivnosti.

Također, sutra ujutro će u Vladi biti sastanak Nacionalnogstožera Civilne zaštite kojeg je Vlada osnovala prošlog tjedna, tako da svi akteri budu u punoj pripravnosti, zaključio je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo