sretna 2020. / Plenković i Jandroković čestitali građanima Novu godinu: 'Svjesni smo da dio vas teško živi...'

Image
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Andrej Plenković i Gordan Jandroković čestitali su građanima Novu godinu

31.12.2019.
13:50
Marko Dimic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković uputio je u utorak novogodišnju čestitku u kojoj poručujue da će u idućoj godini Vlada nastaviti kontinuirano raditi na poboljšanju životnog standarda svakog hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakog dijela Hrvatske.

"Dragi građani, Hrvatice i Hrvati u domovini i iseljeništvu, u ime Vlade i osobno, od srca vam želim sretnu i uspješnu 2020. godinu", rekao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godini na izmaku, učvrstili smo gospodarski rast, nastavili s poreznim rasterećenjima i strukturnim reformama. Pokrenuli smo brojne infrastrukturne projekte, značajno povećali korištenje europskih fondova i vratili kreditni rejting Hrvatske na investicijsku razinu.

"Svjesni da dio naših sugrađana još uvijek živi u teškim okolnostima, gospodarskom politikom i mjerama društvene solidarnosti kontinuirano radimo na poboljšanju životnog standarda svakog hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakog dijela Hrvatske", navodi se u čestitki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova 2020. bit će godina daljnjeg gospodarskog razvoja i međunarodnog pozicioniranja Hrvatske, osobito tijekom predsjedanja Vijećem Europske unije koje će biti dodatni zamašnjak za političku i gospodarsku afirmaciju naše zemlje.

"U uvjerenju da zajedno nastavljamo graditi i voditi hrvatsko društvo u ispravnom smjeru prema prosperitetu i boljitku, želim vam obilje sreće, zdravlja i svako dobro u novoj 2020. godini", ističe Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jandroković: Neka Nova godina svima donese dobrobit 

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku za novu 2020. godinu sa željom da svima donese dobrobit u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu te da bude poticaj na promišljanje o vlastitom doprinosu u daljnjem osnaživanju Hrvatske i odlučnom rješavanju izazova.

"Želim također da nam početak nove godine, u duhu optimizma i sloge, bude poticaj na promišljanje o vlastitom doprinosu u daljnjem osnaživanju naše domovine i hrvatskog društva te odlučnom rješavanju svih mogućih izazova. Naš zajednički cilj je da razvijamo Hrvatsku kao prosperitetnu zemlju, stabilnih i snažnih institucija, s gospodarskim i demografskim rastom, uz osnaživanje društvene pravednosti i solidarnosti radi stvaranja kvalitetne, dostojanstvene i sigurne budućnosti svih hrvatskih građana", napisao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da je zadaća  Hrvatskog sabora, kao najvišeg predstavničkog tijela hrvatskih građana, raditi odgovorno za opće dobro Hrvatske i njezinih građana, u duhu dijaloga i tolerancije.

"Prioritet će biti daljnje osnaživanje zakonodavnog okvira i usvajanje zakonskih prijedloga koji će odgovoriti na zahtjeve i potrebe svih građana radi podizanja kvalitete i standarda njihova života te političke stabilnosti. Dosadašnje zakonodavne aktivnosti koje su stvorile pozitivno gospodarsko ozračje trebaju nas potaknuti da  uložimo još više znanja, predanosti i promišljenosti u razvoj društvenih, političkih i gospodarskih vrijednosti u našoj domovini", poručio je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski će sabor, istaknuo je, također dati svoj snažni doprinos ostvarivanju ciljeva i prioriteta hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije radi stvaranja snažne Europe u svijetu punom novih izazova.

"Svim Hrvaticama i Hrvatima, svim hrvatskim građankama i građanima i svima koji su izabrali Hrvatsku kao svoju domovinu želim sretnu novu 2020. godinu“, napisao je Jandroković u čestitki koju je uputio u u ime Hrvatskoga sabora i osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo