REAKCIJE NA SMJENU / Plenković i Kujundžić užarili društvene mreže: 'Jedan Milan je pao, idemo po drugoga'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković predložit će novog ministra zdravstva u srijedu

28.1.2020.
11:54
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Više političara i političarki reagiralo je u utorak na društvenim mrežama nakon što je premijer Andrej Plenković razriješio dužnosti ministra zdravstva Milana Kujundžića.

"To je to", napisao je na svojem Twitter profilu saborski zastupnik Bojan Glavašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada govori o ministrima koji su otišli zbog 'političke nelojalnosti', Plenković kaže da ne misli samo na MOST-ove ministre. Time zapravo misli na Stiera", ustvrdio je Glavašević na svojem profilu.

Dodao je još komentar jedne korisnice koja je napisala: "Jedan Milan je pao, idemo po drugoga", aludirajući na zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na što je Glavašević napisao "riječ je Gospodnja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša premijerka Jadranka Kosor napisala je: "Kad razriješiš ministra kojeg si žestoko branio, ali ne razriješiš partnere kojima se sudi jer te oni i dalje drže da možeš razrješavati stabilno". Dodala je još: "Nikako da shvatimo fokus rada Vlade".

SDP je na svom Twitter profilu napisao kako je Kujundžić osmi po redu ministar opterećen aferama te koji je morao napustiti ovu Vladu. "Građanima je više dosta korupcije, zaslužuju bolje od toga, vrijeme je za promjene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik Mirando Mrsić u objavi na Twitteru je istaknuo kako ćemo bivšeg ministra Kujundžića "pamtiti po skrivenim kućama i ogromnom neredu u zdravstvenom sustavu". "Nažalost, Kujundžić u tri godine nije napravio ništa u zdravstvu, ali je sustav premrežio svojim sljedbenicima iz stranke Zora. I nakon Kujundžića, Kujundžić".

Marijana Puljak iz stranke Pametno napisala je: "Smijenjen Milan Kujundžić. Plenkovićevih 13. Najprotočnija Vlada do sada".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo