PREMIJER O PREDSJEDNIKU / Plenković: 'Milanović je taj koji bojkotira. Zašto ide na Klis? To nije predmet mog interesa'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Mi smo rekli da ćemo doći na Klis, bit ćemo gore, idemo gore radi pripadnika 4. gardijske brigade i njenog 31. rođendana', kazao je premijer

28.4.2022.
17:13
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković u četvrtak je posjetio Split i Splitsko-dalmatinsku županiju. Pritom je dao izjavu za medije.

"Iskoristili smo ovu prigodu da obavimo sjajan i ugodan razgovor i predstavljanje našeg kandidata za gradonačelnika Splita, doktora Zorana Đogaša, koji je kao nadstranački kandidat prihvatio suradnju s HDZ-om kao najjačom strankom i kani zajedno s nama pobijediti. Smatram da oni koji su nepotrebno organizirali izbore i odveli Splićanke i Splićane na izbore koji se događaju samo godinu dana nakon što nemaju nikakvih rezultata trebaju odgovarati", kazao je premijer te dodao da onaj tko ne dobije povjerenje treba odraditi posao, a ne ići na izbore. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer je kratko komentirao i to što će predsjednik Zoran Milanović umjesto u Jasenovcu, biti na Svečanoj akademiji u povodu 31. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade na Tvrđavi Klis, a tamo će biti i Plenković. 

"Mi smo rekli da ćemo doći na Klis, bit ćemo gore, idemo gore radi pripadnika 4. gardijske brigade i njenog 31. rođendana", kazao je Plenković te dodao da je Milanović taj koji vrši bojkot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo rusku agresiju na Ukrajinu, ja sam mu uputio dopis za sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost, ako ikad ima neki izvanredni razlog da se ono sastane, onda je to ovaj. On više od 60 bojkotira i ignorira zahtjev. On je taj koji bojkotira", kazao je.

Na pitanje što misli zašto je Milanović iznenada promijenio plan, premijer je odgovorio da to nije predmet njegovog interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo