klub zastupnika HDZ-a / Plenković: 'Neka se Božo Petrov dobro prisjeti svega i neka govori o onome koga je on zvao'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Premijer se osvrnuo na izjavu Bože Petrova koji je jučer kazao da je upravo Plenković doveo Šavorića

23.5.2018.
9:00
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković u 8:30 stigao je u Sabor na Klub zastupnika HDZ-a na kojem se raspravljalo o temama koje su na dnevnom redu Sabora te o glasovanju o potvrđivanju novog potpredsjednika Vlade Tomislava Tolušića i ministra gospodarstva Darka Horvata. O povjerenju novim članovima Vlade, Sabor će glasovati u petak. 

Nakon sjednice, premijer je dao kratku izjavu medijima. "Neka se Božo Petrov dobro prisjeti svega i neka govori o onome koga je on zvao", kazao je premijer nakon sjednice Kluba odgovarajući na pitanje o izjavi Bože Petrova koji je jučer kazao da je upravo Plenković doveo Šavorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja naša reporterka Damira Gregoret, Nikola Grmoja kazao je da ne želi komentirati Plenkovićevu prozivku Bože Petrova uz obrazloženje da "neće Most odgovarati na spinove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 13 sati zakazana je zajednička sjednica Odbora za gospodarstvo i Odbora za Ustav, poslovnik i politički sustav na kojoj će biti saslušani kandidati za novog potpredsjednika Vlade (Tomislav Tolušić) i novog ministra gospodarstva nakon što je s tih dužnosti, zbog afere Hotmail, morala otići Martina Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo