jasna poruka / Plenković: 'O partnerima u parlamentarnoj većini odlučivat će HDZ i vodstvo stranke'

'Mislim da vam je Kovač to rekao u povjerenju', odgovorio je Plenković na pitanje naše Damire Gregoret o Kovačevoj kandidaturi za šefa HDZ-a

13.9.2019.
18:30
VOYO logo

Premijer Andrej Plenković u petak je tijekom posjeta Krapinsko-zagorskoj županiji prokomentirao konferenciju koju je održala HVIDRA kako bi izrazila nezadovoljstvo onim što je Milorad Pupovac izjavio na konferenciji za medije te kako bi još jednom istaknula svoj stav "da SDSS-u nije mjesto u vladajućoj koaliciji".

"HDZ zajedno s partnerima odlučuje tko je u većini, kakva će biti parlamentarna većina i kako će funkcionirati. O partnerima u toj većini odlučivat će HDZ i vodstvo stranke, a ne netko drugi", poručio je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da HVIDRA-in istup nije shvatio kao napad na sebe te da mu se ne čini kao da članovi HVIDRA-e imaju neka očekivanja od Vlade.

Na pitanje je li stav koji je iznijela HVIDRA ujedno i stav Josipa Đakića, odgovorio je da je s njim dosta razgovarao i siguran je da će biti dio politike HDZ-a jer je u Sabor i izabran kao zastupnik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da vam je Kovač to rekao u povjerenju", bio je odgovor Andreja Plenković na pitanje naše Damire Gregoret o Kovačevoj kandidaturi za šefa HDZ-a koju je najavio u RTL- u Danas.

"Kovač je irelevantan za politiku HDZ-a i na politiku stranke ima utjecaja kao jedan građanin Finske na politiku Finske", poručio je Plenković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo