nakon sjednice HDZ-a / Plenković: 'Petrov je roditeljima preporučio cjepivo Pfizer, a njegovi zastupnici odu na trg i zazivaju ivermektin'

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL KLJUČNE RIJEČI

'Ima onih koji naivno misle da nema korone. Ovi koji umiru na intenzivnoj njezi, umiru tek tako jer nemaju što raditi' , kazao je premijer

6.12.2021.
18:10
Marko Prpić/PIXSELL KLJUČNE RIJEČI
VOYO logo

Nakon zajedničke sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a predsjednik HDZ-a i premijer Andrej Plenković rekao je: 

"Ušli smo u fazu stvaranja novih radnih mjesta, a poseban akcenat stavit ćemo na aktivne mjere zapošljavanja. Sukladno tome očekujemo nastavak trenda rasta plaća".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Službeno /

Capak potvrdio: Imamo dvoje zaraženih Omicronom u RH. Kaić: Možemo ih povezati s jednim poslovnim skupom

Image
Službeno /

Capak potvrdio: Imamo dvoje zaraženih Omicronom u RH. Kaić: Možemo ih povezati s jednim poslovnim skupom

O novom soju u Hrvatskoj

Uvjeren je da će državni proračun biti izglasan u Saboru u srijedu te da je došlo vrijeme za ukidanje Uredbe o ograničavanju cijena goriva i naftnih derivata.

"Nakon što smo pravodobno reagirali i spriječili rast cijena, sada kada imamo jasan signal o trendu koji će se promijeniti, gdje će cijene biti niže, ukinuli smo tu uredbu. Tako prepuštamo tržištu da regulira cijenu goriva. Mislim da je to dobro i korisno", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o omikron soju, Plenković kaže kako je on već sveprisutan zbog čega treba podsjetiti na protuepidemijske mjere, cijepljenje i booster doze. Kaže kako moramo biti oprezni: "Maske, prozračivanje, svi higijenski elementi, a dalje očekujemo preporuke HZJZ-a i Ministarstva zdravstva".

O predsjedniku Zoranu Milanoviću i njegovom verbalnom ratu s ministrom obrane Mario Banožićem, rekao je da ne zna što je Milanović rekao te "da to postaje  redundantno" i da Milanović preusmjerava pažnju na sebe na svakom skupu na koji ode. "Gubljenje vremena mi je komentirati njegove teme i konstrukcije. Bavimo se mi bitnijim temama", dodao je premijer i naglasio da mu treba poslati poruku da poštuje zakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Mostu i Boži Petrovu

"Govorio je da je svojim roditeljima preporučio cjepivo Pfizer, a njegovi zastupnici odu na trg i zazivaju ivermektin", rekao je Plenković o Petrovu te se osvrnuo na prosvjede: " Neće se dogoditi ništa 18. prosinca. Ovaj koloplet aktera… Ima onih koji naivno misle da nema korone. Ovi koji umiru na intenzivnoj njezi, umiru tek tako jer nemaju što raditi. Ali postoje i politički paraziti, koji bi htjeli nešto ušićariti na temama poput ovih", komentirao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo