BORBA ZA PREVLAST U STRANCI / Plenković 'ponizio' Kovača; Stier mu uzvratio: 'Svaki član HDZ-a je važan. HDZ nije vlasništvo jedne osobe'

Nakon što je Kovač za RTL najavio kandidaturu za šefa HDZ-a Plenković je poručio da je Kovač irelevantan za HDZ. Odmah se oglasio Stier

13.9.2019.
21:17
VOYO logo

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u petak je tijekom posjeta Krapinsko-zagorskoj županiji komentirao, među ostalim, i kandidaturu stranačkog kolege i bivšeg ministra vanjskih i europskih poslova Mire Kovača za predsjednika HDZ-a. Podsjetimo, Kovač je svoj plan objavio u razgovoru za RTL. 

"Mislim da vam je Kovač to rekao u povjerenju", ustvrdio je Plenković te poručio:  "Kovač je irelevantan za politiku HDZ-a i na politiku stranke ima utjecaja kao jedan građanin Finske na politiku Finske". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo stigao je odgovor još jednog od pretendenata za predsjednika HDZ-a Davora Ive Stiera koji je putem Facebooka poručio: ''Svaki član HDZ-a je važan. Nema tog člana koji je irelevantan, a još manje saborski zastupnik i predsjednik Vanjskopolitičkog odbora. HDZ nije vlasništvo jedne osobe. Sve članice i članovi imaju pravo odlučiti o budućnosti HDZ-a''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo