SIMPATIČNI GRLIĆ RADMAN / VIDEO Plenković se na obraćanje novog ministra nije mogao prestati smijati: 'Držim Komaricu na liniji...'

Cijeli prizor izgledao je kao da su se Plenković i Grlić Radman našli na sastanku u četiri oka, a ne sjednici Vlade

5.9.2019.
12:12
VOYO logo

Novi ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman nasmijao je premijera Andreja Plenkovića svojom neformalnom opaskom kakve nismo često viđalina sjednicama Vlade. 

Cijeli prizor izgledao je kao da su se Plenković i Grlić Radman našli na sastanku u četiri oka, a ne na sjednici Vlade koja se javno prenosi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je državni tajnik Zvonko Milas rekao da će se sutra u Orašju potpisati ugovori o podjeli novca za projekte Hrvata i BiH i nakon što je predstavio točku o pomoći za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici u Srbiji, za riječ se javio Grlić Radman.

"Volio bih se uskladiti s vama"

"Danas i sutra držim gospodina preuzvišenog biskupa Komaricu na liniji, ali bih volio uskladiti s vama", započeo je svoje simpatično obraćanje premijeru novi ministar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih trebao potpisati sporazum o dodjeli tih sredstava s biskupom Komaricom", rekao je Grlić Radman pa pitao premijera gdje bi se to trebalo održati. 

"U Ministarstvu vanjskih ili ovdje. Uz medijsku pozornost ili kako", upitao je ministar premijera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ne bi trebalo samo tako proći. To treba biti zabilježeno", zaključio je ministar.

Premijer Plenković mu je vidno zabavljen tim pitanjima kroz smijeh odgovorio da je siguran da će ministar to na "najbolji mogući način obaviti". Nastavio se smijati i dok je najavljivao sljedeću točku dnevnog reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to izgledalo pogledajte u snimci:

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo