čestitka premijera / Plenković vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti: 'Različitosti spajaju i obogaćuju svaku zajednicu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Plenković je u ime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najiskrenije čestitao Božić

5.1.2019.
21:20
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio čestitku vjernicama i vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru te naglasio da različitosti spajaju i obogaćuju svaku zajednicu.

"Ohrabreni duhom Božića podsjetimo se na to da različitosti spajaju i obogaćuju svaku zajednicu. Vrijednosti ljubavi i tolerancije upućuju nas na to da međusobnim razumijevanjem, poštovanjem i zajedničkim djelovanjem pridonosimo uključivom i naprednom društvu na dobrobit svih građanki i građana naše domovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želim vam još jednom od srca radostan i blagoslovljen Božić, da ga provedete u dobrom zdravlju i miru, u društvu vaših obitelji i najbližih. Mir Božji, Hristos se rodi!", napisao je premijer Plenković u čestitki te u ime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najiskrenije čestitao veliki kršćanski blagdan mira, nade i zajedništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo