zločin koji je potresao hrvatsku / Počelo suđenje Chiari Pašić, koja je uz pomoć maloljetnice ugušila trogodišnjeg sina i bacila ga u more

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

S obzirom da je jedna od optuženih maloljetnica, rasprava zakazana za petak 19. siječnja odvijat će se iza zatvorenih vrata, a upitno je hoće li i presuda biti javna, javlja Glas Istre

13.1.2018.
12:20
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Na Županijskom sudu u Puli u petak je održano pripremno ročište protiv optužene Chiare Pašić i maloljetne osobe. Optuženice su dovedene pred sutkinju Marčetu Ferić iz pulskog zatvora u kojem borave od svibnja 2017.

Maloljetnicu, koja je bila štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli na sudu će braniti odvjetnik Pavle Peršić, a Chiaru Pašić odvjetnik Davor Štorga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je jedna od optuženih maloljetnica, rasprava zakazana za petak 19. siječnja odvijat će se iza zatvorenih vrata, a upitno je hoće li i presuda biti javna, javlja Glas Istre. 

VIŠE O TEMI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Trogodišnji sin Chiare Pašić uz takvu majku nije imao ni šanse, trudnu Kristinu David je izbo 88 puta, a zbog trostrukog ubojstva u Brodarici Luketa vjerojatno neće ni odgovarati... 

Podsjetimo, nakon što se uvjerila da je mrtav, uz pomoć maloljetnice, Chiara Pašić umotala je Denisa u dekicu. Njegovo tijelo stavile su na dječja kolica i odvezle ga do obale u uvali Mandrač. Budući da je bio mrak, maloljetnica im je put osvjetljavala mobitelom. Chiara i pomagačica ušle su u more s dječakovim tijelom te ga ostavile nekoliko metara od obale. Na povratku su se riješile kolica i dekice, koju su odbacile unutar napuštene vojarne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiara Pašić, u namjeri da oteža  istragu, pola sata poslije ponoći  došla je u policijsku postaju i lažno prijavila nestanak mališana, a dan kasnije se slomila i ipak priznala zločin te sama odvela policiju do dječakova tijela, piše Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo