iznenađenje prvog kruga / 'Podcijenili su me, Josipoviću sam oteo pobjedu u prvom krugu'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Osim vidnog zadovoljstva koje je izrazio rezultatima izbora gostujući na N1 Televiziji, kandidat 'Živog zida' naveo je i razloge njegovog uspjeha.

29.12.2014.
11:20
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Veliko iznenađenje prvog kruga predsjedničkih izbora i ključna figura u borbi između IveJosipovića i KolindeGrabarKitarović za mjesto predsjednika države, mladi IvanViliborSinčić, gostovao je na N1 Televiziji gdje je govorio o jučerašnjem impresivnom uspjehu 'Živog zida'.

Osim vidnog zadovoljstva koje je izrazio rezultatima izbora u emisiji Novi dan, naveo je i razloge njegovog uspjeha.

"Već tri godine djelujemo i radimo, do izbora je o nama bilo objavljeno 250 do 300 članaka, bili smo gosti u emisijama, jedini koji smo nešto ozbiljno radili osim ove dvije stranke. Tu je i bunt, ljudima je dosta ove dvije stranke, oligarhije i jednih te istih lica 20 godina. Treća stvar je naš program, pitanja koja se guraju pod tepih. Da se nismo mi pojavili i dalje bi se nalazili u kaljuži od prije 20 godina", otkrio je kandidat 'Živog zida'.

"Podcijenili su me, od samog početka su računali na njihove milijune, članove stranaka i šest mjeseci prednosti. Odnos uloženog i dobivenog je daleko u moju korist, dobio sam 20% više glasova nego potpisa. Kad bi gledali količinu novca i ljudstva, daleko je sve to u našu korist", dodao je Sinčić te otkrio još i kako su s kampanjom ušli s oko 100.000 kuna.

"Da smo imali više novca, napravili bismo još bolji rezultat", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo