BORBA PROTIV INSPEKTORA / Poduzetnici uzvraćaju: 'Nećemo stajati sa strane kad se zatvaraju naše radnje, kafići, restorani...'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL, Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Članovi udruge moći će prijaviti neutemeljeno postupanje inspektora

31.5.2020.
11:40
Dusko Jaramaz/PIXSELL, Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Glas poduzetnika predstavila je novi projekt "Ovdje štiti UGP!" preko kojeg će njihovi članovi moći prijaviti neutemeljeno postupanje inspektora, a UGP će konzultirati pravnike, obavijestiti javnosti o slučaju te savjetovati članove, izvijestili su iz Udruge. 

Priopćenje udruge Glas poduzetnika prenosimo u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svjedoci smo niza nelogičnosti i nepravednosti u postupanju inspektora prema pojedinim našim članovima. Nakon svih trpljenja neutemeljenih napada UGP nikako više neće šutjeti i biti samo promatrač, nego reagirati!

Ideja projekta 'Ovdje štiti UGP!' je sljedeća: svi naši članovi kojima inspekcija dolazi u nadzor mogu nam se obratiti u slučaju neopravdanog postupanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UGP je osigurao pravnu podršku pri razmatranju njihovih zahtjeva i postupanja inspektora. Članovi će dobiti i savjetovanje za sljedeće korake u postupku, a o svakom pokušaju nepravednog i neopravdanog zatvaranja njihovih objekata obavijestit ćemo javnost.

Hrvatska 2.0

'UGP nikad nije, niti će stajati sa strane dok se zatvaraju naše radnje, kafići, restorani, agencije… 'Ovdje štiti UGP' je novi koncept u borbi za pravednije društvo, ono koje mi u UGP-u zovemo Hrvatska 2.0. Priključite nam se, zajedno idemo do kraja!', rekao je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, članovi UGP-a mogu zatražiti i svoju naljepnicu 'OVDJE ŠTITI UGP' koju će moći zalijepiti na svoja ulazna vrata, kako bi svi znali da su članovi udruge od 11 000 članova koja neće šutjeti na bilo kakvu vrstu neutemeljenog postupanja prema njima. Nijedan srednji, mali i mikro poduzetnik i obrtnik više nije sam! 

Članovi prijavom prihvaćaju pravila programa, a prijaviti se za program i naljepnicu mogu na ovoj poveznici:  https://glaspoduzetnika.hr/ovdje-stiti-ugp/", stoji u priopćenju Udruge Glas poduzetnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo