LUDI FOREHANDI I BACKHANDI / Pogledajte kako je Vrdoljak teniskim reketom u Direktu prošao kroz Đoković sapunicu: 'A bilo je neprisiljenih pogrešaka'

Ako kojim slučajem niste pratili, ovo je kratki sažetak meča

10.1.2022.
22:23
VOYO logo

Nadomak smo raspleta u petom setu između najboljeg svjetskog tenisača i australske vlade. Ako kojim slučajem niste pratili, ovo je kratki sažetak meča. Prvi servis je ispucao australski premijer još prije mjesec dana, kad je na novinarska pitanja odrješito odgovorio kako nema šanse da će Đoković moći u Australiju temeljem medicinskog izuzeća. 

Svjetski mediji već su se pomirili - to je to, najbolji tenisač svijeta neće igrati. Istovremeno, Đoković je izbjegavao novinarska pitanja o tome hoće li se cijepiti, pa su svi nakratko i zaboravili na cijelu priču. Ali onda je svjetski broj 1 uzvratio opakim bekhendom u obliku ovog tvita prošlog utorka. Novak Đoković tu pozira pored svojih putnih torbi i ponosno piše kako stiže u Australiju jer je dobio izuzeće. Molim!? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australska javnost se zgrozila i opalila žestoki forhend. Stisnula svog premijera Morrisona koji se prvo pokušao izmotati da mu eto nije on jadan dao izuzeće, nego savezna država Victoria. No već idući dan premijer je poentirao nezgodnim slajsom rekavši da bez obzira na potez Victorije, ovdje vrijede federalna granična pravila koja kažu da necijepljeni ne smiju u državu. 

Đoković je pritvoren u centru za azilante. Zakazana je rasprava o tome hoće li ga deportirati ili ne. Paralelno, u Beogradu su krenuli masovni skupovi podrške njihovom nacionalnom superjunaku. Otac Novaka Đokovića iz dana u dan sve je žešći u izjavama. Opisuje svog sina kao Isusa kojeg su razapeli, a kulminacija je uslijedila danas - stiže presuda, Đoković je slobodan čovjek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On objavljuje da već trenira. Da se veseli nastupu na Australian Openu. Gem, set - Novak, ali ne i meč. Jer odluka još nije finalna. U svemu je iskočila i jedna neprisiljena pogreška Đokovićevog tima koji se branio da je tenisač imao koronu sredinom prosinca, samo su pritom valjda smetnuli s uma da se onda tako zaražen družio s pola Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo